Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell ismerkedni?

Hogy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem troll- vagy vicckérdés.

24 vagyok és fogalmam sincs erről. Már ott tartok, hogy el sem merem kezdeni, mert nekem ez homály. Volt olyan, akit meg akartam ismerni, jelezte, hogy rendben van. Az 1. kérdésem után nem kaptam választ, pedig annyit kérdeztem, hogy mit tanul.

A másik eset az volt, hogy a 3. kérdésemnél visszakérdeztek, hogy ez most kihallgatás? Esküszöm nem értem, hogy hogy kell ismerkedni, ha nem az a lényege a dolognak, hogy különböző kérdések után válaszokat kapunk és kialakul egy kép bennünk a másikról.

Nemrég egy kérdéshez érkezett egy nőtől olyan válasz, hogy neki a kérdés-felelek az nem ismerkedés.

Nos, ilyenkor mi van? Valaki homályosítson már fel.

Különben, akit ismerek, tök jól elbeszélgetek és szeretnek velem beszélgetni.

2014. jan. 19. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván pár száraz tényről nem kapsz teljes képet a másikról, viszont a másik joggal érzi azt, hogy kihallgatáson van. Beszélgetni kell. Minden féléről. Nem úgy kell nekiállni, hogy akkor most ismerkedek, hanem csak csevegni kell és közben megismered úgy is a másikat. Ennyi.
2014. jan. 19. 19:23
 2/10 A kérdező kommentje:
De miről csevegjek, ha semmit se tudok róla?
2014. jan. 19. 19:25
 3/10 vid82 válasza:
50%
Beszélgetés során egy csomó kérdésre választ kapsz és így meg se kell kérdezned. De most is csak kérdezel :)
2014. jan. 19. 19:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Áh, hagyom inkább. Nem nekem találták ki ezt.
2014. jan. 19. 19:30
 5/10 anonim válasza:
Akiket már ismersz, velük hogyan ismerkedtél össze?
2014. jan. 19. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a mostani barátaiddal még is hogy ismerkedtél meg? Na, pont úgy kell. A hagyjuk inkább hozzáállást meg inkább nem minősítem, csak utána ne itt sírj, hogy miért nincs senkid. Köszi.
2014. jan. 19. 19:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy fiúval meg egy lánnyal nem ugyanúgy kell beszélni és nem ugyanarról.
2014. jan. 19. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne ugyanarról? Nem csak kérdezni kell végig. Kérdezel valamit, kapsz egy választ, aztán beszélsz egy kicsit te is. Mesélsz a hobbidról, a suliról, meg ezer más dologról lehet. Így kialakul egy beszélgetés.
2014. jan. 21. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
de, ugyanúgy lehet és kb ugyanarról is, max a fingós poénokat ne az első randin lődd el.
2014. jan. 22. 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy ha már mindenképp ragaszkodsz a kihallgatós módszerhez, legalább kifejtendő kérdéseket tegyél fel, az nem olyan bonyolult remélem.
2014. jan. 22. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!