Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért reagálnak...

A lányok miért reagálnak rosszul, ha megtudják, hogy kísérőként dolgozom egyetem mellett?

Figyelt kérdés

Jól fizet és jól is szórakozom.

Ez általában tényleg annyit tesz, hogy elkísérek egy (általában) érettebb nőt valamilyen eseményre/programra. A szex teljes mértékben szimpátián alapul, nem is jellemző, persze azért előfordul. Viszont ezért nem fogadok el plusz pénzt és nem is ajánlanak.

Emellett pedig remek kapcsolatszerzési lehetőség is a jövőmre nézve.

Mégis, ha ezt megtudja rólam egy lány, akkor szinte látni az arcán a reakció és hogy hímringyónak tart.

2014. jan. 19. 16:41
1 2 3
 11/25 Költőnő? ***** válasza:
100%
hát nem vagy ideális párkapcsolat alapanyag, ha kapcsolat mellett is csinálnád sztem
2014. jan. 19. 17:15
 12/25 A kérdező kommentje:

Mit? Hogy kellemes időt töltök el más emberrel? Ne vicceljetek már.

A szex ebben az esetben nyilván nem lenne opció, az megcsalás volna.

2014. jan. 19. 17:16
 13/25 Költőnő? ***** válasza:

igen. Nem a barátaid, nem is ismernek. Te sem őket.

Sok dologhoz rugalmasan tudok hozzáállni, és nyitott is vagyok sztem, de ezzel sztem én sem tudnék megbékélni.

2014. jan. 19. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen azért, mert sokaknak nem fér bele egy kapcsolatba, hogy a párja másokkal randizgat pénzért és kölcsönös szimpátia alapján akár szexel is vele. Ez értékrend kérdése.
2014. jan. 19. 17:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Bárki lefeküdhet bárkivel szimpátia alapján, ehhez nem szükséges ez a munkakör.
2014. jan. 19. 17:23
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Bárki lefeküdhet bárkivel szimpátia alapján"

Természetesen, de vannak, akiknek ez sem fér bele egy kapcsolatba, akár munkakör, akár nem munkakör.

2014. jan. 19. 17:36
 17/25 Költőnő? ***** válasza:
100%

hát épp ez az... h neked ez munkakör...

keress akkor egy hivatásos lányt és kész. Őt valszeg nem fogja zavarni, hisz neki is az a munkája, h lefekszik másokkal

2014. jan. 19. 17:38
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is az ilyet inkább olyan nő tudja elfogadni, aki hasonló életet él.
2014. jan. 19. 17:47
 19/25 A kérdező kommentje:
Ez remek, de nekem nem azért fizetnek, hogy lefeküdjek velük. Mintha ezt a részt mindig átugranád.
2014. jan. 19. 20:32
 20/25 Költőnő? ***** válasza:

de megtörténhet, nem?

És neked ez munka. Azért írtam, h talán érdemes lenne olyan leányt keresned, aki hasonló munkát végez, mert valószínűleg neki nem fog mindez problémát okozni.

2014. jan. 19. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!