Mit tegyek? Elmenjek? Mit mondjak a szüleimnek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Itt elkezdtem csak úgy beszélgetni egy velem egyidős sráccal. Nagyon jól elszórakoztunk.Egyáltalán nem pedo. Aztán egyre többet dumáltunk és nem akartunk itt szara.... Így átmentünk google+ ra dumálni. Szimpinek találtuk egymást 2 kép után. És azt kérdezte ;Találkoznál velem?
Én belementem nincs időpont még. De szerintetek átvert? Mi van hogy ha nem is ő van a képeken? Gáz ha elmondtam melyik városban lakom? Ti elmenétek? Szülőknek mit mondjak? Valaki innen már találkozott így valakivel?14/l vagyok
2014. jan. 18. 21:17
1/7 anonim válasza:
skypeoljatok a tali előtt! úgy tuti kiderül, hogy az e, akinek kiadja magát.. ha meg az, akkor mennyé':D szülőknek mondd, hogy randizni mész, oszt pont
2/7 anonim válasza:
melegondoltál már abba,hogy mi van akkor,hogyha ő éppen ezt a kérdést olvassa?
3/7 anonim válasza:
Szerintem ehhez nagyon fiatal vagy még!!!
5/7 anonim válasza:
Be menj el..majd esetleg 2-3 év múlva.
6/7 anonim válasza:
skypoljatok...de ne csak egyszer hanem ink többször h megismerd. én is találkoztam már így sráccal de mi majdnem egy évig beszélgettünk elött. ha skypoltok akk ott nem tud átverni
16/L
7/7 A kérdező kommentje:
Oké skypet megpróbálom
2014. jan. 18. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!