Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy "furcsa" viselkedésű...

Egy "furcsa" viselkedésű lányt tudnak értelmezni a fiúk?

Figyelt kérdés
a furcsa számomra azt jelenti, hogy egy adott szituációra nagyon másként reagál. pl ha tetszik neki egy fiú, akkor nem tud ránézni,és nem tud sokat beszélni vele...
2014. jan. 18. 20:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
értem, csak nem tudok sokat tenni ellene, pedig már probáltam.
2014. jan. 18. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Egyébként gyakorold a beszélgetést, ne görcsölj rá ismerkedésnél sem, bár tudom, hogy ez nem könnyű, de hosszú távon kifizetődik.
2014. jan. 18. 21:08
 13/20 A kérdező kommentje:
16
2014. jan. 18. 21:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Tudod, nekem volt egyszer egy hozzád hasonló típusú lány ismerősöm, aki nem volt közömbös a számomra. Egyszer találkoztunk, mert addig csak neten beszéltünk, és még jobban megtetszett nekem, csak mivel tapasztalatlan voltam, nem értettem a viselkedését. Nem tudtam eldönteni, hogy bejövök-e neki vagy nem, sokat mosolygott, lesütötte a szemét, de visszahúzódott, és elég nehezen oldódott fel, kevesebbet beszélt, mint amit vártam, és azt gondoltam, hogy biztosan csalódást okoztam neki, nem mertem tenni vagy mondani semmit, így el is távolodtunk egymástól. Szóval zavaró tud lenni ez az egész.
2014. jan. 18. 21:28
 15/20 A kérdező kommentje:
tudom, hogy zavaró, de szerintem nem okoztál neki csalódást.:)
2014. jan. 18. 21:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem igen. Meg el is rontottam mindent, legalábbis valószínűleg. Még azt se mertem elmondani neki, hogy milyen gyönyörű. Nem mertem, mert úgy éreztem, hogy biztosan másképp viselkedne, ha nem lennék "kevés" neki.
2014. jan. 18. 21:57
 17/20 A kérdező kommentje:
lehet, de az is lehet, hogy nem, szóval nem tudhatod :)
2014. jan. 18. 22:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Talán már soha nem is fogom megtudni, és piszkál a dolog, meg hogy biztosan én hibáztam. Másrészt meg zavaró, hogy ilyen esetekben nem könnyű eligazodni a lányokon.
2014. jan. 18. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, mindannyian mások vagyunk :) Én is ilyesfajta vagyok. :)
2014. febr. 1. 15:34
 20/20 A kérdező kommentje:
óó.. ennek örülök :)
2014. febr. 1. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!