Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy "furcsa" viselkedésű...

Egy "furcsa" viselkedésű lányt tudnak értelmezni a fiúk?

Figyelt kérdés
a furcsa számomra azt jelenti, hogy egy adott szituációra nagyon másként reagál. pl ha tetszik neki egy fiú, akkor nem tud ránézni,és nem tud sokat beszélni vele...
2014. jan. 18. 20:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha ilyen maradsz,ideális feleség leszel.(nekem tetszik az ilyen nő)
2014. jan. 18. 20:21
 2/20 WheneverYouWant ***** válasza:
a furcsa viselkedésű lányon én egész mást értek... azt a furcsát sajnos én nem tudom értelmezni... amit alatta írtál azt már igen.. de a fiatalabb srácok 18-20 ig gondok erre... ők még nembiztos hogy észreveszik ezt...
 3/20 anonim ***** válasza:
Ha kapunk hozzá rejtjelkulcsot akkor van esély rá, hogy dekódoljuk a viselkedését. Habár előfordul, hogy még akkor sem. :D
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát... ez sok esetben zavaró lehet, pl. egy randin eléggé gáz, ha a lány nem tud megszólalni, meg így akkor a srác azt is érezheti, hogy nem jön be a lánynak, azért viselkedik így. Egyébként szerintem egyetlen lány viselkedését se tudjuk értelmezni, mert sokszor ők maguk se tudják, hogy mit akarnak.
2014. jan. 18. 20:22
 5/20 A kérdező kommentje:
néha úgy érzem, hogy ezt nem tudják értelmezni és szerintem ez érthető is.egyébként furcsa lenne, ha a nekem szimpatikus fiúknak a kezébe raknék egy pappírt a viselkedéseim értelmezésével :D
2014. jan. 18. 20:27
 6/20 A kérdező kommentje:
egy randin még talán tudnék beszélgetni, de ismerkedésnél már kevésbé :)
2014. jan. 18. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha ismerkedésnél nem tudsz, akkor miből gondolod, hogy elhívnak randira? Randira már csak olyanokat hívnak, akikkel beszélgetni is jó (és lehet is).
2014. jan. 18. 20:47
 8/20 A kérdező kommentje:
hát pont ez a baj, annyi ideje nincs rám egy fiúnak, hogy megismerjen(gondolom), mert akkor már normálisan tudnék beszélgetni vele
2014. jan. 18. 20:50
 9/20 anonim ***** válasza:
En mostanaban többször megkaptam egy havertol, hogy "furcsa", "erdekes", es nem atlagos vagyok, de ilyen beszelgetesi problemaim nincsenek. :)
2014. jan. 18. 20:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Jó, de ez nem így működik, hogy majd ha randizunk, akkor normálisan tudok beszélni. Gondolj csak bele, te mennyire szívesen ismerkednél olyan emberrel, aki nem nagyon tud beszélni. Szerintem azt gondolnád, hogy nincs közös témátok, vagy azért nem beszél veled, mert nem érdekled stb., így már valószínűleg el se jutnátok a randiig. Remélem, érted a lényeget.
2014. jan. 18. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!