Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az gond, ha nem szeretek...

Az gond, ha nem szeretek fehérneműt hordani?

Figyelt kérdés
Nem igazán szeretek bugyit meg melltartót hordani, melltartót egyáltalán nem is hordok, bugyit csak néha. Amikor a barátnőmet kérdeztem erről ő azt mondta, hogy ez beteges, de szerintem semmi gond sincs vele. Ti mit gondoltok erről?

2014. jan. 18. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hmm.... nekem bejön. ha pl nyáron szoknyába vagy, elég csak felhajtani és....
2014. jan. 18. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Szóval múltkor Te vérezted össze a busz ülését...
2014. jan. 18. 19:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Azoknak akik "megakarnak dugni" üzenem, hogy még csak 14 vagyok :D
2014. jan. 18. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Melltartót gondolom azért nem viselsz, mert még nincs akkora cicid. Ez nem gond... a tesiöltözőben sem vagy szégyenlős?

Bugyit miért nem hordasz? Még nem menstruálsz? Azért hordhatnál, mert a kis puncikád benyelhet egy fertőzést.

2014. jan. 18. 21:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne piszkáljátok, qrva jó fej csaj!
2014. jan. 19. 15:46
 16/16 anonim válasza:
Nem gond, de menstruálásnál azért hordjál, meg gyakrabban kell mosni a nadrágjaidat, és szoknyában ne ülj le akárhová, meg ne vegyél fel rövid szoknyát. Szerintem nem beteges, melltartót nem kell hordani, ha nem nagy a melled és még fiatal vagy. Azért ügyelj, hogy hidegben a bimbik ne látszanak át, mert oké, hogy a pasiknak szexi, de a csajok a suliban kiröhögnek érte szerintem.
2015. ápr. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!