14 éves vagyok hogy szedjek fel egy csajt?
nem a tanulásra értettem azt hogy gyúrjál agyra
hanem arra hogy pl eleve feltetted ezt a kérdést,tehát fogalmad sincs a lányokról és hogy mi fán teremnek
ha tényleg akarsz valamit egy lánytól akkor előbb keresgélj a témában,párkapcsolatos dolgokat,meg hogy mi is a nő?
mert nem egyszerűek és nem úgy megy,hogy csak "felszedem" mint valamit a földről
lehetsz kitűnő,ha az életet nem tanulod akkor esélytelen vagy akármilyen lánynál
amúgy ahogy az 5-ös írta azt kövesd
Oké akkor hasznosítsd a kéttannyelvű iskolában angolul tanult történelmet és azzal csajozz!!!
Az h jó tanuló vagy attól még lehetsz tirpák vagy szemét ember, nem függ attól mint ahogy sok minden más sem. Megkaptad a választ, szevasz.
én is voltam fiatal és szerelmes, ezért úgy döntök én legalább normálisan válaszolok rá -_- :
közeledj felé, [ha mondasz "vicceseket" és mindig nevet rajta, nagy baj nem lehet:) ]
próbáld úgy intézni a dolgaidat, hogy mindig vele legyél, kérdezz tőle, keress egy közös témát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!