Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14 éves vagyok hogy szedjek...

14 éves vagyok hogy szedjek fel egy csajt?

Figyelt kérdés
Bejön nekem egy rajzolós, okos, szőke hajú, kék szemű csaj csak nem tudom felszedni .egy korúak vagyunk.

2014. jan. 18. 10:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hogy fogod kibírni? szerinted miért nem olyan a kezünk mint egy t rexnek??? sok magányos férfi már felkötötte volna magát ha ez lenne.
2014. jan. 18. 12:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló én kéttannyelvű iskolába járok!!!történelmet is angolul tanulom!!!
2014. jan. 18. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

nem a tanulásra értettem azt hogy gyúrjál agyra

hanem arra hogy pl eleve feltetted ezt a kérdést,tehát fogalmad sincs a lányokról és hogy mi fán teremnek

ha tényleg akarsz valamit egy lánytól akkor előbb keresgélj a témában,párkapcsolatos dolgokat,meg hogy mi is a nő?

mert nem egyszerűek és nem úgy megy,hogy csak "felszedem" mint valamit a földről

lehetsz kitűnő,ha az életet nem tanulod akkor esélytelen vagy akármilyen lánynál

amúgy ahogy az 5-ös írta azt kövesd

2014. jan. 18. 14:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mire értetted amúgy köszi a választ:-);-):-D
2014. jan. 18. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Oké akkor hasznosítsd a kéttannyelvű iskolában angolul tanult történelmet és azzal csajozz!!!

Az h jó tanuló vagy attól még lehetsz tirpák vagy szemét ember, nem függ attól mint ahogy sok minden más sem. Megkaptad a választ, szevasz.

2014. jan. 18. 20:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Oké paraszt
2014. jan. 18. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, előbb rosszul írtam, az nem lehet hanem az is vagy. :D Kis takony. :D Nem vagyok jobb nálad semmivel!! De verd magad erre 2 tannyelvű gondolkodó vagy... erre buknak azok akiket megérdemelsz. :D Paraszt? Lehet.
2014. jan. 19. 01:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Oké mister tökéletes
2014. jan. 19. 13:09
 19/19 anonim válasza:
100%

én is voltam fiatal és szerelmes, ezért úgy döntök én legalább normálisan válaszolok rá -_- :

közeledj felé, [ha mondasz "vicceseket" és mindig nevet rajta, nagy baj nem lehet:) ]

próbáld úgy intézni a dolgaidat, hogy mindig vele legyél, kérdezz tőle, keress egy közös témát stb.

2014. jan. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!