12 éves vagyok. Hogy szedjek fel egy csajt?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és elégé bejön nekem egy csaj az osztályból. Hogyan szedjem fel már egy fiú elégé hajt rá. Nem merem megmond?ani hogy bejön nekem.én 164 cm vagyok sötét barna hajú barna szemű.jó tanuló csak nyelvtanból leszek négyes csak. Heti 4 edzésem van kosárlabdából jelenleg 6.vagyok kérlek segítsetek?2014. jan. 17. 20:11
1/13 Csakegylány.17 válasza:
Akkor ne barátnőt keress hanem a nyelvtant tanuld :DD
3/13 anonim válasza:
Mutasd meg neki a kisautóid, vagy vegyél a barbie babáinak ruhát
Komolyra fordítva beszélgess vele sokat, kísérd haza stb
4/13 anonim válasza:
Mondd hogy kölcsön adod a kisautód, játszhat vele.
5/13 anonim válasza:
Sehogy. Majd 14-16 évesen "szedj fel egy csajt". Addig hagyd a lányt.
6/13 A kérdező kommentje:
4 es jegy egyáltalán nem rossz 4,t re álltam.A kérdésre válaszoljatok!!!
2014. jan. 17. 22:07
7/13 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatra vágyok.
2014. jan. 17. 22:10
8/13 anonim válasza:
Én 13 vagyok és lány. Nekem van barátom és igen, komoly. De a lányok érettebbek a fiúknál ilyen korban. Várj még 2-3 évet. Úgyse lehet semmi komoly.
9/13 A kérdező kommentje:
Hidd el komoly kapcsolatra vágyok!!!nagyon tetszik nekem !és ő is kedvel engem
2014. jan. 17. 23:03
10/13 anonim válasza:
Figyi én 12 éves vagyok szintén hatodikos és szintén rossz nyelvtanból (mármint csak négyes) és én is szeretnék komoly kapcsolatot, de ebbe a korban még tényleg nem lehet semmi olyan nagyon jót tenni ez ügyben.Amit te tehetsz az annyi, hogy ha akarod elmondod neki, hogy mit érzel, de ha nem mered akkor próbálj meg kis jeleket küldeni felé mondjuk segíts neki valamibe vagy akármi.Sok szerencsét! 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!