Arab fiúval szeretnék járni, szerintetek hogy alakulhat egy ilyen kapcsolat? 20L
3. válaszoló ehhez már tehetség kell hogy valaki ilyen pasit szedjen össze és még nem is arab xDD
Komolyan én még arab pasik közül sem tudtam ilyet összeszedni, szóval a kérdés inkább az hogy miért vonzod az ilyen pasikat. A véleményed nem arab kultúrát minősíti hanem a te kisugárzásod gyengeségét.
Kérdező ha semmit sem tudsz az arab országokról és az iszlámról akkor ne vágj bele, csak akkor ha kellően felkészültél és eleget tanultál a témáról, vallásról. Mert nem minden arab rossz, de mindenképp felkészülést igényel xD Az sem mindegy melyik országból származik mert az arab országok sem egyformák.
Szerintem nyugodtan beszélhetsz vele, de legyél visszafogott ^^
13-as totál hülyeséget írt. Még hogy divat négerekkel járni? Ismersz te egyáltalán magyar csajokat? Az én barátnőim közül mindenkinek más jön be de senkinek sincs ideálja. És amúgy ha ilyen szavakkal és ilyen stílusban nevelnéd a lányod akkor biztos hogy valami arab kezei között fog kikötni szóval javaslom soha ne csinálj gyereket, mert elég visszamaradottnak tűnsz, már bocs az őszinteségemért.
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!