Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Arab fiúval szeretnék járni,...

Arab fiúval szeretnék járni, szerintetek hogy alakulhat egy ilyen kapcsolat? 20L

Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Mivel senki sem rasszista, ezért csak nyugodtan. A baj nem a kinézetével van, hanem a családi hagyományokkal. Ha pl muszlim, akkor ne feledd, hogy esetleges házasság után a muszlim törvények értelmében neked is annak kell lenned. Na most sem a muszlim hagyományok, sem az arab országok nem a női egyenjogúság melegágya. Sok olyan sztorit lehet hallani, hogy Magyarországon a srác kedves normális, aztán elmennek meglátogatni a srác szüleit, és ott teljesen megváltozik, elnyomja a csajt, és utána még haza utazni sem engedi. Igaz, én ismerek jó néhány egyiptomi muszlim srácot, és soknak magyar felesége van. Vannak nekik gyerekeik, normális életük, dolgoznak, és teljesen olyanok, mint az átlag brit család. Ja mert itt lakik az összes, és nem éppen Kairóban. Szóval nagyjából ennyit. Járj vele nyugodtan, csak figyelj oda, nehogy megszívd.
2014. jan. 18. 10:03
 2/18 anonim ***** válasza:
Nagy durranás lesz.
2014. jan. 18. 10:06
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

NNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Én voltam olyannal, aki nem is arab volt, csak arab lakta környéken nőtt fel, és....iszonyú vége lett.

Édesebb volt mint 6 másik egyszerre királynőnek, meg istennőnek szólított, ha mentem valahová taxit hívott, verset írt hozzám., stb...

Azután összeköltöztünk, lassan, fokozatosan elszedett tőlem mindent, néhány hónap múlva már a nővéremmel sem találkohattam, a barátaimtól elzárt, a egyetemről pedig a legrövidebb úton kellett haza jönnöm. Nem vásárolhattam be, mert nem akart nekem annyi pénzt sem adni, amiből tejet kenyeret veszek, cipőt venni az ő felügyeletével, nehogy ribiset válasszak, vagy valami pasi leszólítson az áruházban.

Aztán már kizárólag anyámmal beszélhettem rajta kívül, illetve volta általa ellenőrzött emberek, akikkel megengedte, hogy barátkozzak, de azokkal is csak felületes dolgokról, még azt se mondhattam el nekik mit reggeliztem, mert "az a mi személyes intim dolgunk" És bár MO-n történt a dolog nem igazán volt kiút, mert a pénzemet elvette, kaját is tőle kaptam, egyszerűen szót kellett fogadnom.

Aztán titokban suli helyett a barátaimmal kezdtem foglalkozni. (nehéz volt: ellenőrizte a híváslistámat, a facebookomat, az e-amileket, sms-eket, mindent csak személyesen lehetett. De sikerült megszervezni, hogy legyen hová elszöknöm, 1,5 óra alatt pakoltam össze az összes cuccomat, és rohantam el....

A pénzt, amit elvett tőlem, persze leshetem, mert kp-ben adtam oda, semmi nyoma nincs. De szabad vagyok.

23/N

2014. jan. 18. 10:09
 4/18 A kérdező kommentje:
3-as, rögtön ilyen volt veled, vagy fokozatosan alakult igy a kapcsolatod, az elején se tudtál kilépni belőle?
2014. jan. 18. 10:17
 5/18 anonim ***** válasza:
Minek arab fiú neked?:D
2014. jan. 18. 10:22
 6/18 anonim ***** válasza:
Fokozatos volt, persze. Ha egy szikra jelét láttam volna, hogy ez lesz, hozzá sem költözöm. És nagyon lassan,m ügyesen csinálta. Volt gyakorlata a dologban.
2014. jan. 18. 10:27
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem akarok rasszista lenni, de miért nem jó neked egy magyar srác pl?

Az ő hagyományaik, mint ahogy már sokan írták teljesen mások. Magyarországon annyira nem fogod észrevenni, de ha a családja tartja a szokásokat, akkor eldurvulhat a helyzet, ahogy írták már előttem. Nagyon gondold meg, mert teljesen más kultúra.

2014. jan. 18. 10:32
 8/18 anonim ***** válasza:

De miért akarsz pont arab srácot?

Amúgy nekem van egy ismerősöm,aki félig arab származású.Az anyja magyar,apja arab.Nekem elég fura a srác,mert minden csinosabb nővel úgy beszél,hogy drágám,kedvesem,édesem stb.Olyanokkal akiket nagyon nem is ismer.

2014. jan. 18. 10:46
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem általánosságba akarok velük járni, hanem csak egy megtetszett, de vannak félelmeim, ezért is vagyok kiváncsi hogy viselkednek ezek a fiúk egy kapcsolatban.
2014. jan. 18. 11:21
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt már dolgom arab fiúval, ismerősöm közt is van még néhány,és kivétel nélkül mondhatom, hogy mind hazudós!

Alap dolgokban is hazudnak, persze ezt ők csak füllentésnek fogják fel, szóval nagyon durva.

2014. jan. 18. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!