Arab fiúval szeretnék járni, szerintetek hogy alakulhat egy ilyen kapcsolat? 20L
NNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Én voltam olyannal, aki nem is arab volt, csak arab lakta környéken nőtt fel, és....iszonyú vége lett.
Édesebb volt mint 6 másik egyszerre királynőnek, meg istennőnek szólított, ha mentem valahová taxit hívott, verset írt hozzám., stb...
Azután összeköltöztünk, lassan, fokozatosan elszedett tőlem mindent, néhány hónap múlva már a nővéremmel sem találkohattam, a barátaimtól elzárt, a egyetemről pedig a legrövidebb úton kellett haza jönnöm. Nem vásárolhattam be, mert nem akart nekem annyi pénzt sem adni, amiből tejet kenyeret veszek, cipőt venni az ő felügyeletével, nehogy ribiset válasszak, vagy valami pasi leszólítson az áruházban.
Aztán már kizárólag anyámmal beszélhettem rajta kívül, illetve volta általa ellenőrzött emberek, akikkel megengedte, hogy barátkozzak, de azokkal is csak felületes dolgokról, még azt se mondhattam el nekik mit reggeliztem, mert "az a mi személyes intim dolgunk" És bár MO-n történt a dolog nem igazán volt kiút, mert a pénzemet elvette, kaját is tőle kaptam, egyszerűen szót kellett fogadnom.
Aztán titokban suli helyett a barátaimmal kezdtem foglalkozni. (nehéz volt: ellenőrizte a híváslistámat, a facebookomat, az e-amileket, sms-eket, mindent csak személyesen lehetett. De sikerült megszervezni, hogy legyen hová elszöknöm, 1,5 óra alatt pakoltam össze az összes cuccomat, és rohantam el....
A pénzt, amit elvett tőlem, persze leshetem, mert kp-ben adtam oda, semmi nyoma nincs. De szabad vagyok.
23/N
Nem akarok rasszista lenni, de miért nem jó neked egy magyar srác pl?
Az ő hagyományaik, mint ahogy már sokan írták teljesen mások. Magyarországon annyira nem fogod észrevenni, de ha a családja tartja a szokásokat, akkor eldurvulhat a helyzet, ahogy írták már előttem. Nagyon gondold meg, mert teljesen más kultúra.
De miért akarsz pont arab srácot?
Amúgy nekem van egy ismerősöm,aki félig arab származású.Az anyja magyar,apja arab.Nekem elég fura a srác,mert minden csinosabb nővel úgy beszél,hogy drágám,kedvesem,édesem stb.Olyanokkal akiket nagyon nem is ismer.
Nekem volt már dolgom arab fiúval, ismerősöm közt is van még néhány,és kivétel nélkül mondhatom, hogy mind hazudós!
Alap dolgokban is hazudnak, persze ezt ők csak füllentésnek fogják fel, szóval nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!