Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van esélyem? 15/l

Van esélyem? 15/l

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit suliból ismerek. Facebookon bejelöltem, majd beszélgettünk is. Nagyon kedves, és jófej volt. Suliban kétszer köszöntem neki, egyszer észre se vette (fülhallgató) másodszorra meg észrevette, de már későn. Nagyon beleszerettem még a beszélgetésnél. Szerintetek lehet esélyem, és lehet köztünk valami? 15/l
2014. jan. 18. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
facepalm*
2014. jan. 18. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy észrevette, de már későn?

Amúgy ezek alapján lehet inkább csak barátként tekint rád, ha bejönnél neki nem hiszem, hogy így figyelmen kívül hagyna személyesen. De az is lehet, csak szégyenlős, próbáld jobban megismerni és majd kiderül.

2014. jan. 18. 01:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Becsengetés előtt 2 perccel volt, és tesire ment. Amúgy, amikor először írtam neki, akkor mondta, hogy sajnos nem ismer így arcról, de azóta lehet, hogy rájött.
2014. jan. 18. 01:10
 4/4 anonim ***** válasza:

1.A fosbookot nem kell komolyan venni , ne ott ismerkedj.

(Bocs csak nem nagyon szeretem azt az oldal)

2.Ha csak facen beszélgetetek akkor nem ismered és ő se téged, és nem mondhatod ,hogy beleszeretél.

3.Milyenmár észrese vesz? Még ha siet és nagyobb suliba van akkor talán elnézhető.Mennyi ideje ismered.

4.Azt ,hogy van e nála esélyed azt csak te tudhatod.

5.Tudok egy jobb helyet mint a Facebook az ismerkedésre.

real:\\world.menj.oda\beszelgess\vele\ne_a_gep_elott_ulj

Tudom bena poén de ez van.

2014. jan. 18. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!