Fiúk! Ti mikor köszöntök úgy egy lánynak, hogy utánamondjátok a nevét?
Mert van egy fiú, csak néhányszor beszélgettünk pár percig, de ha összefutunk, mindig mosolyog és úgy köszön, hogy "szia xyz!" (Xyz én vagyok :D) De sajnos nem tudom, más lányoknak hogy köszön.
Szóval, ti milyen esetben köszöntök így?
ezen én is szoktam gondolkodni :D valahogy ha kimondja egy fiú, az olyan személyesebb.. mintha csak odab*szna egy "sziát" vagy "hellot"
de a férfiakat ismerve, ez semmi különösebbet nem jelent.. talán
amikor végkép xar napom volt és elkeseredésemben már mindenfélét beszélek
a másik eset amikor nagyon utálok valakit
Hát ezt nem igazán lehet kiszámítani,de általában akkor amikor az illető érdekel,vagy valamennyire tetszik,de olyankor általában ő(k) is visszaköszönnek úgy,hogy mondják a becenevem..
17/F voltam.
Szie Xyz!
Én mindig így köszönök. Egyszerűen oldottabb így köszönni, és mindenkit a teljes nevén szólítok, ami vicces, mert a becenevek annyira átszőtték már az életünket, hogy furának hat. Ezért megtorlást nem kaphatok, mivel az illem szabályai szerint ez az elsődleges megszólítási forma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!