Csúnyának, kövérnek tartott 17-27 éves lányok között vajon hány százalék lenne benne egy rossz adottságokkal rendelkező de nagyobb igényű sráccal egy szexualitás nélküli kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 17:49
11/22 A kérdező kommentje:
Nalamil : pont azért keresne az ember ilyen szex-nélküli kapcsolatot, mert nincsenek adottságai arra, hogy számára vonzó lányokkal ismerkedjen, mert azok válogathatnak bárki közül
2014. jan. 17. 18:21
12/22 anonim válasza:
Nos szerintem idióta vagy, aki azt hiszi, hogy a lányoknak a szerelmen kívül más nem kell, de elárulom (még a csúnyáknak is) szükségük van szexre egy egészséges kapcsolathoz. Amúgy szerintem azért mert egy lány kövér, még nem feltétlenül ronda. Itt a Nobel!
13/22 A kérdező kommentje:
lehet de nem fogják megkapni legalább is sokan közülük nem fogják megkapni
2014. jan. 18. 16:39
14/22 A kérdező kommentje:
am meg de igen a többség szemében az, ronda, nem is egészséges dolog a kövérség ráadásul igénytelenség
2014. jan. 18. 16:44
15/22 anonim válasza:
Figyelj! Ha azzal foglalkozol, h mások mit tartanak rólad, akkor mindent mások véleménye szerint kéne csinálnod.Miért tennéd?A te életed!Azt kell élned.
16/22 anonim válasza:
Csúnyának, kövérnek tartott 17-27 éves lányok én barátnőt keresek akit szeretgethetek és óvhatok meg a széltől is.Jelentkezzetek :)
A kérdező egy paraszt!!!
17/22 A kérdező kommentje:
hát 16os te meg vmi lenyúlós átverő lehetsz aki behiteti a jóhiszemű embereket, ne dőljetek be neki!!
2014. jan. 24. 22:37
18/22 anonim válasza:
Szerintem is paraszt vagy kérdező! Ilyet normális ember egyszerűen nem ír ki.
19/22 A kérdező kommentje:
irigykedsz 18as?
2014. jan. 26. 22:55
20/22 anonim válasza:
Mire irigykedek, te fsz?!
"adott egy anyagiak nélküli, képzetlen, munkanélküli, nincstelen, rossz alkatú, alacsony növésű nem vonzó 24 éves srác"
Erre??????
Se pénzed, se iskolád, se semmid! Nyomorékul is nézel ki!
Inkább takarodjál el dolgozni, te semmirekellő!!
Ha ekkora lúzer lennék mint te, már rég felakasztottam volna magam!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!