Hol lehet ismerkedni manapság?
Figyelt kérdés
Nincsenek olyan hú de jó barátaim, nem járkálok el sehova, csak suliba-haza.
Buszon hulla fáradt vagyok, tehát még ha szemeznek velem, akkor sem tudok jól reagálni..:D
Milyen jó netes társkeresők vannak? A helyzetet nehezíti, hogy elég duci vagyok (erre nem kérek kommentet, akinek tetszem, annak így is tetszem:) )
18/L
2014. jan. 17. 16:15
21/24 A kérdező kommentje:
Odáig nem süllyedek, hogy alkalmi szexkapcsolatokat keressek :)
2014. jan. 17. 16:43
23/24 anonim válasza:
Ne verd át magad, úgy könnyebben zöld ágra vergődsz. Mit szeretnél? Jó tudom kapcsolatot...de pontosan mit jelent ez? (ne írd le ide, nem így értettem). Szerintem fontos, hogy konkrétan tudd miket szeretnél. Aztán nyomozd ki, hol találhatsz ilyen fszit. Lehet, hogy egészen a közeledben is van. (nem fb meg love.hu meg ilyenek) hanem fizikai hús vér ember a térben. pl a sulidban. Az úgy sehol nincsen, hogy "hát én kapcsolatot szeretnék" és akkor lesz. :DD Ilyen nincsen a világban. :) Úgy kezdődik, hogy ismerkedned kell valakivel. Megismered. (Igazából már van kapcsolat köztetek, még nem párkapcsolat, de valamilyen kapcsolat, pl ismerettségi, not fb, hanem igazi) Nincs egyetlen olyan forma se a sulidba pl. aki bejönne? Szerintem érdemesebb körül nézni a környezetedben. Ha tényleg kapcsolatra vágysz. (de a kapcsolat az nem az, hogy nyuszika vagyok és simogass, mert az nekem jó...legalábbis a jó kapcsolat az nem ez, hanem ami neked is melós és a másiknak is az, viszont egymás társai vagytok)
24/24 A kérdező kommentje:
Tudom, milyen egy kapcsolat..:)
Végzős vagyok, egyetlen egy szimpatikus pasi sincs az évfolyamon, fiatalabbal pedig alapból nem kezdenék
2014. jan. 17. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!