Hol lehet ismerkedni manapság?
Figyelt kérdés
Nincsenek olyan hú de jó barátaim, nem járkálok el sehova, csak suliba-haza.
Buszon hulla fáradt vagyok, tehát még ha szemeznek velem, akkor sem tudok jól reagálni..:D
Milyen jó netes társkeresők vannak? A helyzetet nehezíti, hogy elég duci vagyok (erre nem kérek kommentet, akinek tetszem, annak így is tetszem:) )
18/L
2014. jan. 17. 16:15
11/24 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy letehettem a seggemet a gép elé, nemhogy még trollkodni legyen időm:D
2014. jan. 17. 16:19
12/24 anonim válasza:
Hát én csak azért nem írok, mert fiatalabb vagyok nálad és csak szexre kellenél úgyis :) Pedig a duci lányok királyak! :)
13/24 A kérdező kommentje:
Na ja, ez meg a másik, mindegyik csak szexre menne... Én meg nem süllyedek odáig :)
2014. jan. 17. 16:20
15/24 anonim válasza:
Járj el sporzolni,2 problémát is megold.
16/24 anonim válasza:
Ne szívjátok a vérét,tényleg nem egyszerű.Régen legalább a szülök elíntézték,kiválasztották a megfelelő párt.
18/24 anonim válasza:
randik.hu-t ajánlom, én is ott vagyok fent! Teljesen ingyenes, de nagyon részletes társkereső.
19/24 A kérdező kommentje:
Na ott meg szinte csak csúnyák és öregek vannak :S
2014. jan. 17. 16:41
20/24 anonim válasza:
Nem süllyedsz odáig, hogy szexelj? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!