Hogyan keltsem fel a figyelmét egy fiúnak, hogyha nálom 10 évvel idősebb? 17/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik, sokat beszélünk, és szerintem bejövök neki de hogyan vegyem rá, hogy elhívjon randira?:D2014. jan. 17. 13:23
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy bejössz neki. A párom is kedves az unokahúga összes barátnőjével, ha valamelyik megkeresi valami problémával, akkor szívesen segít, de ennyi.
Kettőről tudom is hogy bele vannak bolondulva. Félreértik a párom kedvességét, pedig az égvilágon semmit nem akar tőlük, még csak nem is az esete egyik sem.
12/12 anonim válasza:
Nem vagy durván kényelmes, kérdező? Még ha be is jössz neki, jobb esetben, akkor is simán lehet, hogy nem lépne magától semmit, pl a korkülönbség miatt. Ha a könnyebb végét fogod meg, nem lesz semmi. Ha akarsz valamit, neked kell lépni. Ha fogadja, oké. Ha nem, az is. De én megkérdőjelezném a szándékát, ha 27 évesen Ő kezdeményezne nálad. Ha te kezdeményezel, az ez esetben más, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!