Majdnem 40 évesen lehet még szocializálódni?
Lassan 40 leszek és teljesen egyedül vagyok. Egyetlen igaz barátom van, egyébként egyedül élek és mindent egyedül csinálok (pl. nyaralás vagy mozi, étterem, ilyesmik).
Kezdetben nagyon is érdekeltek az emberek, de elég hamar bezárkóztam a világomba. Mindenem megvan a világon, csak az emberek hiányoznak. Eddig egyáltalán nem zavart, hogy egyedül vagyok, de azt hiszem egyre jobban fog.
Viszont semmi tapasztalatom emberekkel való kommunikációban, ismerkedésben.
Jól sejtem, hogy 40 felé ez már elég nehézkes lesz?
Ne itt keresd a valaszt. Egy rakas kuka tinedzser szorakozik errefele es mindenfele idiota otleteket ad fiatal csajoknak.
Megertem a helyzetedet es javaslom hogy utazz sokat, jarj tarsasagba, probalkozz internetes oldalakkal.
Minden lehetseges.
Szerintem nem késő.
40 es éveiben is jó, ha kinyílik az ember, és tud kedves lenni másokhoz, talál egy közeget ahol szeretik-szeretni tud másokat. Vagy legalább kedvelni.
Én is ebben a cipőben járok amúgy, sajnos, engem is nagyon feszélyez ez az állapot. Bár én nő vagyok, és 26.
Nálam gyerekkori rossz bánásmód, traumák vezettek arra a téves következtetésre, hogy jobb ha elzárkózom, nem nyitok. Az utóbbi pár évben viszont új helyre költöztem, egyedül, és kinyílt a szemem, hogy nem minden ember olyan akit kerülni kell. Sőt.
Sok sikert, és bátorságot!.
Remélem! ;)
Hasonló az életem mint az előttem szóló hölgyé...Plusz még a melóm is olyan, hogy rásegít az asszocializálódásra...
39F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!