Barátnős ügyben segítség?
Figyelt kérdés
Nos, van egy lány osztálytársam, akibe nagyon szerelmes vagyok. Most azt nemtudom, hogy bejövök-e neki? Amikor rámnéz mindig kedves mosoly(j)a van.Velem mindig gyengédebb, furcsán viselkedik. Help!2014. jan. 15. 22:31
1/11 anonim válasza:
Egy tanács: osztály társak SOHA nem járunk, mert minden nap látjárptok egymást és találkoztok ezáltal nem lesz különleges ha elmentek valahova mert akkor az már megszokot lesz...
2/11 anonim válasza:
Soha nemértettem ezt az oszt társal nem járunk dolgot..ha tetszenek egymásnak ne ezért ne jöjjenek össze..
Am bejössz neki :) beszélj vele hajrá
3/11 anonim válasza:
Magamból kiindulva ez azt jelentheti, hogy észrevette, hogy tetszik neked, máshogy viselkedsz vele, és talán bátorítást, vagy ilyesmit jelenthet a kedvessége. De lehet, hogy alapból kedves lány, és csak nem akar megbántani. Tudom, hogy ezt szeretnéd elkerülni, de a legjobb lenne tőle megkérdezni, ha annyira "szerelmes" vagy belé (ami szerintem csak akkor lehetséges, ha eléggé ismered is).
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönön a 2-3.commentelőnek, vmelyik nap olyan gyengéden ért csak hozzám a suliban, MITTEGYEK??? Egyre jobban "közeledik"
2014. jan. 16. 22:22
5/11 anonim válasza:
És ez megijeszt? Inkább örülj, és beszélj vele! Mármint ne csak úgy, hanem térj a lényegre. Ha túl sokat vársz, elbizonytalanodhat. Mióta érzel így?
6/11 A kérdező kommentje:
Hogyérted?
2014. jan. 17. 23:01
7/11 anonim válasza:
Mióta ismered? Mióta tetszik? És mióta közeledik?
8/11 A kérdező kommentje:
Én, huh, 3.ban láttam meg, de versenyen láttam, ebben az évben kezdett közeledni.
2014. jan. 19. 03:45
9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha pl.: 8. osztály nyarán mondanám el neki hogy mit érzek, a másik suliban vkibe szerelmes lehet. :-/
2014. jan. 19. 03:49
10/11 anonim válasza:
Nem éreznéd magad jobban, ha megpróbálnád, és nem kéne arra gondolnod, hogy elszalasztottad a lehetőséget? Szerintem beszélj vele! Mindenesetre sok sikert, akárhogy is döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!