Még jó!:)
Arra meg had ne mondjak semmit,hogy itt általánosítgatnak össze-vissza a lányok...;)
Hát én pl. nem vagyok az a tipikus kigyúrt tükrös gyerek :D
Csak azért járok konditerembe, mert egészséges, és hogy leadjam a pluszt, és izmosodjak kicsit. Nem azért, hogy 100-as karom legyen, és felrakjam Facebookra.
Sőt félmeztelen képem is csak 2 van fen, a tengerparton, meg a strandon...
Ez mindig is egy nagyon megosztó sport volt, talán a legtöbb téves, és legtöbb valós alapú sztereotípiára alapozva, fele-fele arányban megosztja nem csak a nőket, az egész társadalmat. Ha látszik rajtad hogy nem 60-70 kiló vagy, nem aerob sporttól vagy zsírtól vagy nagyobb az átlagnál és olyannal kerülsz egy légtérbe, aki bedől a téves sztereotípiáknak és/vagy esetleg volt dolga olyan sráccal aki tökéletesen megfelel a valós negatív sztereotípiáknak, akár mit csinálsz, nem fog emberszámba venni, akármilyen intelligens vagy.
Ha olyannal kerülsz egy légtérbe, aki nem dől be az általánosításnak, sőt, kifejezetten tetszik neki a dolog, akkor lehetsz akármilyen bunkó, buta fazon, tetszeni fog neki a társaságod.
Az emberek 90%-a a föntebbi 2 kategóriába tartozik bele.
Tisztelet a kivétel 10%-nak.
Csak hogy egyenlítsek. :) Bocs hogy fiú létemre belevauztam, nem sértésből tettem.
Most komolyan jó ezen rágódni? Akkor legyen 85%? Vagy készítsek róla felmérést? Nem tudom, mekkora az arány, csak a hasamra csaptam, szánom-bánom vétekemet. Jaj, igen, ez általánosítás, hűűű. Ugyan már, ezen kívül is értitek mit akarok mondani, és ami a legfontosabb, AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA :) Ezt mindenki eldönti magában, hogy igaz-e rá vagy sem ;)
Kedves utolsó, sosem mondtam, hogy nem adok esélyt az illető személyiségének (ill. nem adék, mert az ilyen fiúkat nem a magamnfajta lányok érdeklik :D). Ha éppen életem szerelmét rejtik az izmok, nem fogom elsőre kikosarazni, nyilván :D Az egy dolog, hogy nem tetszik, de ha személyiségileg rényleg olyan lenne, amilyen nekem tetszik (ami, tekintve az ízlésemet, majdnem kizárt, de azért képzeljük el), akkor nyilván nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!