Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, nektek bejönnek a...

Csajok, nektek bejönnek a konditerembe járó srácok?

Figyelt kérdés

2014. jan. 14. 20:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Külsőleg bejönnek, belsőleg a legtöbbjük síkhülye, de azért szexre jók.
2014. jan. 14. 20:32
 12/23 anonim válasza:
nem
2014. jan. 14. 20:32
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Tipikusan azok a fiúk, akik telepoztolják a Facebookot kondotermes, izomfitogtatós képekkel, és azt hiszik, minden lány el van ájulva tőlük. Szerintem nagyon rinda, ha valaki olyan nagyon ki van gyúrva. De sok lánynak tetszik, belátom, nálam viszont ez nem jó pont.
2014. jan. 14. 20:33
 14/23 Pretty_Fighter ***** válasza:
75%

Még jó!:)

Arra meg had ne mondjak semmit,hogy itt általánosítgatnak össze-vissza a lányok...;)

2014. jan. 14. 20:36
 15/23 A kérdező kommentje:

Hát én pl. nem vagyok az a tipikus kigyúrt tükrös gyerek :D

Csak azért járok konditerembe, mert egészséges, és hogy leadjam a pluszt, és izmosodjak kicsit. Nem azért, hogy 100-as karom legyen, és felrakjam Facebookra.

Sőt félmeztelen képem is csak 2 van fen, a tengerparton, meg a strandon...

2014. jan. 14. 20:43
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
13-as vagyok. Hadd általánosítsak, ha a kigyúrt fiúk 90%-a ilyen. Sosem mondtam, hogy mind, tisztelet a kivételnek! De nem értem, miért kéne minden mondat után odaírni ezt, természetesen, tisztában vagyunk vele, hogy nem egytől egyik mindenkire igaz ez. Jaj, de utálom ezt az általánosítósdit.
2014. jan. 14. 20:57
 17/23 anonim ***** válasza:
16os: EGYETÉRTEK!!! :)
2014. jan. 14. 20:59
 18/23 Pretty_Fighter ***** válasza:
43%
90%-a ilyen? Jaaa,bocs.Nem tudtam,hogy ezzel is így képben vagy:D
2014. jan. 14. 21:15
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez mindig is egy nagyon megosztó sport volt, talán a legtöbb téves, és legtöbb valós alapú sztereotípiára alapozva, fele-fele arányban megosztja nem csak a nőket, az egész társadalmat. Ha látszik rajtad hogy nem 60-70 kiló vagy, nem aerob sporttól vagy zsírtól vagy nagyobb az átlagnál és olyannal kerülsz egy légtérbe, aki bedől a téves sztereotípiáknak és/vagy esetleg volt dolga olyan sráccal aki tökéletesen megfelel a valós negatív sztereotípiáknak, akár mit csinálsz, nem fog emberszámba venni, akármilyen intelligens vagy.

Ha olyannal kerülsz egy légtérbe, aki nem dől be az általánosításnak, sőt, kifejezetten tetszik neki a dolog, akkor lehetsz akármilyen bunkó, buta fazon, tetszeni fog neki a társaságod.

Az emberek 90%-a a föntebbi 2 kategóriába tartozik bele.

Tisztelet a kivétel 10%-nak.

Csak hogy egyenlítsek. :) Bocs hogy fiú létemre belevauztam, nem sértésből tettem.

2014. jan. 14. 22:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Most komolyan jó ezen rágódni? Akkor legyen 85%? Vagy készítsek róla felmérést? Nem tudom, mekkora az arány, csak a hasamra csaptam, szánom-bánom vétekemet. Jaj, igen, ez általánosítás, hűűű. Ugyan már, ezen kívül is értitek mit akarok mondani, és ami a legfontosabb, AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA :) Ezt mindenki eldönti magában, hogy igaz-e rá vagy sem ;)

Kedves utolsó, sosem mondtam, hogy nem adok esélyt az illető személyiségének (ill. nem adék, mert az ilyen fiúkat nem a magamnfajta lányok érdeklik :D). Ha éppen életem szerelmét rejtik az izmok, nem fogom elsőre kikosarazni, nyilván :D Az egy dolog, hogy nem tetszik, de ha személyiségileg rényleg olyan lenne, amilyen nekem tetszik (ami, tekintve az ízlésemet, majdnem kizárt, de azért képzeljük el), akkor nyilván nem zavarna.

2014. jan. 15. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!