Ha más csajokról és a kalandjairól mesél nekem, akkor nem érdeklem?
Az egyik fiú barátomról van szó. Azt tudom, hogy nagyon vonzódik hozzám, jól elbeszélgetünk, keresi a társaságomat, gyakran hív találkozgatni, szóval tökjó minden, még azt is mondta, hogy érez köztünk valamit, többet mint barátság...én is helyeseltem, de azóta sincs semmi. Viszont elmeséli, ha valami csajjal kavart... Jó, ő is kérdezgeti, mi van a pasikkal és én is mondom, ha valakivel épp alakul a dolog. De nem értem, akkor mi ez a kettőnk közti valami? Gondolom ha többet akarna tőlem, akkor nem mesélne a kavarásairól, főleg h nem is kérdezem... Nem értem...most akkor mit akarhat tőlem? Mert ha semmit, akkor miért mond ilyeneket, h van köztünk valami, és érzem is, h érez vmit.
20/L
Érdekled, csak hülyén csinálja.
Azzal próbál benyomást tenni rád, hogy elmondja, milyen népszerű a lányok körében.
Reklámozza magát...
De közben szerintem fosik egy kicsit, különben lépne, és nem a száját jártatná.
Azért nem lép mert fontos vagy a szemében, nem akarja elrontani, és ezért fél a lépéstől.
Szerintem.
A csajok,akikről mesél nekem, olyanok,akiket bulikban szed fel általában.... Szóval csupán egy estére kellenek neki.
Nem tudom akkor mit kéne tennem..Bátorítsam vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!