Ha 1000 fiúból egysem tetszik, akkor az én ízlésemmel van a baj, vagy a fiúk kinézetével?
Figyelt kérdés
Regisztráltam egy társkeresőre, csak hogy körülnézzek milyen fiúk vannak fent. Végignéztem 1000 fiút és egyetlen egy sem tetszett. De kicsit sem. Volt egy aranyos, de ennyi. Eléggé meglepődtem, hogy ennyire rossz lenne ezeken az oldalakon a felhozatal vagy ez lenne Magyarországon az átlag? Persze lehet csak az én ízlésemnek nem felelnek meg. Ha elmegyek egy szórakozóhelyre ott mindig van 1-2 fiú, aki nagyon tetszik. Bár ők általában külföldiek.2014. jan. 13. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!