Fiúk! Olyan lánnyal levelezgettek aki tetszik nektek?
Ismerjük egymást, párszor találkoztunk. Nekem ez a srác nagyon tetszik, de neki tudom hogy egy ismerősöm is tetszik, meg ki tudja még kik. És én írtam neki facen, elkezdtünk levelezgetni. Kicsit nyomultam na. De nagyon normális volt, 4-5 napig egyfolytában levelezgettünk. Kérdezgetett, kedves volt stb. De nem hívott randira vagy ilyesmi. Érdekelhettem őt, vagy nem?
Kb 2 hónapja szakadt meg a levelezésünk.
figyu kezdeményeztél lány létedre ami szép és jó.
de ezen a ponton állj le.
most még is mit vársz? azt akarod, hogy azt a tanácsot adjuk, hogy menj és cserkészd be a pasit? tudom, hogy ez a divat manapság, de csak olvass után, hogy ez nem életképes felállás.
persze attól függ, mik az elvárásaid a kapcsolattól. ha elég az előreláthatólag felszínes rövidtávú szexkapcsolat akkor írj rá ismét és ezúttal randira is hívd el a pasit.
Nem, nem az volt a kérdés hogy nyomuljak-e rá még, mert azért nem vártam volna egy újabb nyomulásra 2 hónapot, hanem hogy van-e esély arra hogy érdekeltem őt legalább egy kicsit is.
Ő jelölt ismerősnek, mondjuk igen ismerjük egymást. Ha találkoztunk hááát nem is tudom. Eleinte észre sem vett, aztán mikor kettesben összefutottunk kedves volt, kérdezgetett. Igaz én nehéz eset vagyok. De amúgy tudta hogy tetszik nekem, mert egy ismerősöm elmondta neki hogy bejön nekem...
Volt olyan hogy üzent ezzel az ismerősömmel hogy "Mondd meg neki hogy üdvözlöm" vagy volt hogy beszéltem telefonon ezzel az ismerősömmel és mondta neki hogy velem beszél, mire odakiabált hogy "Szia XY" köszönt nekem.
De mégis eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!