Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy elutasít...

Miért van az, hogy elutasít szinte mindenki?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok egy egyszerű eset.. de miért rémül meg mindenki ettől.. :/ és nem akar..? (egy fiatal lány)
2014. jan. 12. 21:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok könnyen megkapható.. ezért hamar fel is adja az illető."

Először is tisztázzuk, ez nem a Te hibád, hanem az illetőé. Egy kicsit azért ha dolgozni kell a lányért, akkor dolgozni kell. Ha nem csak a darab szexi húst látják benned, akkor egy normálisabb ember meg is teszi amit kell kitartóan.

"Aztán bunkó is vagyok sokszor, de nem szándékosan"

Ezen más nem igazán tud változtatni csak Te. Esetleg amikor észreveszed, hogy valami bunkóságot mondtál, akkor gyorsan vágd is rá, hogy nem is így gondolod és igazából mást gondolsz. Vagy legalábbis próbálj meg először gondolkozni utána beszélni.

"Lehet, hogy túl görcsös is vagyok. Nem úgy viselkedem, ahogy kellene, így elrontom a dolgokat."

Ez velem is előfordul. Egy jó adag önbizalomépítés jó hatással lehet rá. Esetleg ha kimondanád legközelebb a srácnak, hogy eléggé feszült vagy a találka miatt és amiért ismerkedtek kicsit görcsös is vagy esetleg együtt kitalálhatnátok valamit, hogy oldjátok a hangulatodat. Főleg ha máskor amúgy nem vagy ilyen és tényleg csak az új élmény miatt jön ki nálad.

Azt a srácot pedig próbáld meg elfelejteni szerintem. Mármint aki mostmár csak szexet akar. Inkább keress új prédát. Ha tényleg lefeküdnél vele lehet, hogy mégnagyobbat zuhannál a szemében és tényleg csak egy szexuális tárgynak látna és nem pedig egy potenciális barátnőnek.

2014. jan. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!