Mit tegyek, tetszik a tánctanárom?!
Figyelt kérdés
Heti egyszer van óránk és itthon jól megy a tánc de mikor rám néz összezavarodok és elrontok mindent. Nagyon zavarba jövök, én 18 és 23-25év körüli. Nem tudom hogy mit tegyek nem tudom mellette elengedni magam. Nem vagyok önmagam. Szeretném jobban megismerni de már az is haladás lenne ha beszélgethetnék vele. Sajnos szerintem észre sem vesz, bár néha mondja hogy ügyes vagyok.2014. jan. 11. 16:18
1/7 anonim válasza:
Az ellen semmit sem tehetsz ha nem jossz be neki inkabb neked lesz gaz ha teszed veszed elotte magad. Leher tanitvannyal nem is akar kezdeni.
2/7 A kérdező kommentje:
nem teszem az agyam elölte. ilyen eszembe sem jutott már csak 1hónapig jön, mert szalagavatós táncot tanít
2014. jan. 11. 16:25
3/7 anonim válasza:
Lehet addig tetszik míg látod , utána meg el is fogod felejteni.
4/7 anonim válasza:
Ó ezek a tánctanárok de népszerűek a fiatal lányok körében.Biztosan hallottad ,hogy Egerben 12 lány is lefeküdt vele a tanítványai közül,ő meg titokban fel is vette ...
5/7 A kérdező kommentje:
hát sajnos ez nem ilyen :(
nagyon sokat gondolok rá még álmodok is vele :(
2014. jan. 11. 16:28
6/7 anonim válasza:
semmit. miután befejezte a tanítást, többet ugy se látod.a maradék pár alkalmat meg kibírod.
7/7 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok.. ne görcsölj rajta.. lazulj, élvezd a táncot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!