Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Győri lányok jártok könytárba...

Győri lányok jártok könytárba és zavarna titeket ha valaki ott próbálna ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés
nyilván aki nem csak 2perc alatt be és kirohan.meg ha éppen nem élet-halálra tanul valaki.én eddig megvettem a könyveket és otthon olvastam.de egy ismerősöm felvetette és több helyen is utána olvastam hogy ott minden adott az ismerkedéshez,többeknek bejött a dolog.mit gondoltok?a könyvek is érdekelnek persze nem csak a lányok.de intelligens lányt keresek és aki könyvtárba jár arról feltételezhető ez.egyébként 20 vagyok átlagos kinézetű.
2014. jan. 11. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Egyszer úgy is ki akarom próbálni a könyvtárban milyen lehet egy gyors szex ^^ 20/L
2014. jan. 11. 16:09
 2/5 A kérdező kommentje:
:D és melyikbe jársz? de komolyan én nem csak arra hajtok.ha úgy lenne nem könyvtárba járnék.
2014. jan. 11. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én imádnám! De még sose láttam 20 év körüli pasit a könyvtárban. :D
2014. jan. 12. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első bepöccentette a fantáziámat.:P:DDD
2014. jan. 13. 23:59
 5/5 A kérdező kommentje:
azért nem kéne.könnyen lehet hogy a 20/l nem is lány vagy 13 éves.vagy 78:) soha nem lehet tudni.
2014. jan. 14. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!