11/16 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond. Az én uram hasonló, csak ő kicsit izmosabb.
12/16 anonim válasza:
9! Remélem ez nem te vagy, mert ez az ember úgy néz ki, mint aki egy nagy szőrös puncit hord az arca közepén. :D
13/16 anonim válasza:
vannak olyan kevésbé szerencsés nők (mint én), akiknek nem adatott meg a hatalmas tőgy, csak egy kis mell. Nem kellett hozzá vasalnom.
hát ezen a képen az a mell az nem izomnak néz ki...
14/16 anonim válasza:
13! Jól van na csak vicceltem.Ne szívd mellre!
15/16 anonim válasza:
off: mert minden második pasi úgy néz ki mint Lazar Angelov, nem? ha kimész az utcára kevés olyan pasit látsz mint ő, és a többieknek is jutnak csinos nők. kár lenne azon vitatkozni, hogy milyen az ideális mellizom, mert van akinek nem csak az számít. kíváncsi lennék, hogy ha Lazar Angelov egy nagy cégnél dolgozni napi 9-10 órában akkor is ilyen fa*szán nézne-e ki?
16/16 anonim válasza:
Nem azt kérdezte, hogy átlagos-e vagy az átlagnál jobb-e a teste, hanem azt, hogy tetszik-e nekünk. Úgyhogy tök mindegy, hogy 10ből 9 pasi így néz ki, vagy ennél még rosszabbul, attól még nem ez lesz az, amiről mi nők (vagy legalábbis én) álmodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!