Volt már olyan hogy egyik pillanatról a másikra kiábrándultatok valakiből, akiért amúgy honapokig odavoltatok?
Most ez van.
3 hónapja alakulóban vagyunk, de konkrétan leszar, ha én nem keresem, akkor ő se. Kifogása, miszerint ő nem fut senki után.
Szarul esik, szar szar szar.
L
# 2:
Kicsit hasonló helyzetben vagyok/voltam én is. Volt egy lány, aki nekem eléggé bejött, de én is elég lassan közeledtem felé. Ő viszont csak majdnem jött össze a füves emberrel, aztán hál' Istennek kibújt a szög a zsákból, de addigra már én nagyot csalódtam benne.
Azóta meg úgy vagyok vele, hogy inkább nem kell most barátnő. Túl sokat foglalkoztam az utóbbi időben vele; mondhatni mára a női társadalomból ábrándultam ki...
szerintem is forduljatok be, az a megoldás! éljen!
amúgy nekem volt már sokszor. kinéztem valakit, valamiért megfogott. beképzeltem milyen lehet, majd kiderült, hogy hát nagyon nem olyan, rossz értelemben...:D előfordul az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!