Ugye már nettó 75 ezer Ft-tal lehet csajozni?
Eddig munkanélküli voltam, sose kellettem a jó nőknek mert csúnya kövér pasi vagyok. Viszont most megkaptam életem első állását 75 ezer nettóval.
Tudom sok nőne a pénz számít. Remélem most már fel tudok szedni csinos jó nőket, azzal hogy mondogatom, hogy havi 75 rugót nyomnak tisztán a kezembe.
10.
Bruttó amit a teljes. Nettó az amit kézbe kapsz.
Kevesebbel is lehet szerintem. Ha csúnya kövér pasi vagy, akkor is előbb számít, hogy akkor jó dumád legyen, vagy legyél kikeféltül okos (vágjon az agyad, mint a borotva). (kérdésed alapján ez nem nagyon tűnik így, de nem akarlak lefikázni, nem ismerlek). Prostikra gondolsz? Egy mezei jó nőt szerintem úgy nem tudsz felszedni, hogy kiveszed a fizetésed és elkezdet számolgatni előtte meg kb. senkit. Na jó azért a Blahán találhatsz jelentkezőket, de talán van némi különbség a jó nő és a Blaha csöves striher ugly-hugik között :DD gyanítom :D Máskülönben, számít, hogy mennyi pénzed van? Vagy egy este alatt elversz 75 ropit? Az elég balfék dolog, bro. Ez egy harc. A lánynak az az érdeke, hogy jól érezze magát, szórakoztasd, neked meg az, hogy ezt minél olcsóbban úszd meg és végre dughasd már :D Arra számíts, hogy ki fognak szakadni, vagy megsértődnek, hogy krváknak tartod őket. A jó nők felszedése teljesen máshogy történik ;) (én se tudom, hogy de, hogy nem így az is 95% :DDD)
Szerintem jobban járhatsz hosszútávon, ha inkább abba fektetsz energiát, hogy egy átlagosnak vélt lányt ismerj meg inkább jobban. Kiderülhet, hogy nem is olyan átlagos, mint elsőre hinnéd (hanem sokkal átlagosabb >:DDDDDDD). A pénzedet meg magadra költsd inkább, vagy szeretteidre. Ha lesz egy barátnőd, akit szeretsz, akkor rá, is, akkor már fel sem fog tűnni. Na és ott kezdődik csak az igazi harc >:D
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!