Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ugye már nettó 75 ezer Ft-tal...

Ugye már nettó 75 ezer Ft-tal lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Eddig munkanélküli voltam, sose kellettem a jó nőknek mert csúnya kövér pasi vagyok. Viszont most megkaptam életem első állását 75 ezer nettóval.

Tudom sok nőne a pénz számít. Remélem most már fel tudok szedni csinos jó nőket, azzal hogy mondogatom, hogy havi 75 rugót nyomnak tisztán a kezembe.

2014. jan. 10. 16:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10-es műveltségét azért nehéz űberelni:D
2014. jan. 10. 16:37
 12/18 A kérdező kommentje:

10.

Bruttó amit a teljes. Nettó az amit kézbe kapsz.

2014. jan. 10. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
nem érdekel akkor is igazam van XD
2014. jan. 10. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, egy minőségi cipő, ami évekig szép marad, az bőven van 75 ezer forint. Esetleg akciósan 50-60.
2014. jan. 10. 16:52
 15/18 anonim válasza:
nem ettől függ
2014. jan. 10. 16:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebbel is lehet szerintem. Ha csúnya kövér pasi vagy, akkor is előbb számít, hogy akkor jó dumád legyen, vagy legyél kikeféltül okos (vágjon az agyad, mint a borotva). (kérdésed alapján ez nem nagyon tűnik így, de nem akarlak lefikázni, nem ismerlek). Prostikra gondolsz? Egy mezei jó nőt szerintem úgy nem tudsz felszedni, hogy kiveszed a fizetésed és elkezdet számolgatni előtte meg kb. senkit. Na jó azért a Blahán találhatsz jelentkezőket, de talán van némi különbség a jó nő és a Blaha csöves striher ugly-hugik között :DD gyanítom :D Máskülönben, számít, hogy mennyi pénzed van? Vagy egy este alatt elversz 75 ropit? Az elég balfék dolog, bro. Ez egy harc. A lánynak az az érdeke, hogy jól érezze magát, szórakoztasd, neked meg az, hogy ezt minél olcsóbban úszd meg és végre dughasd már :D Arra számíts, hogy ki fognak szakadni, vagy megsértődnek, hogy krváknak tartod őket. A jó nők felszedése teljesen máshogy történik ;) (én se tudom, hogy de, hogy nem így az is 95% :DDD)

Szerintem jobban járhatsz hosszútávon, ha inkább abba fektetsz energiát, hogy egy átlagosnak vélt lányt ismerj meg inkább jobban. Kiderülhet, hogy nem is olyan átlagos, mint elsőre hinnéd (hanem sokkal átlagosabb >:DDDDDDD). A pénzedet meg magadra költsd inkább, vagy szeretteidre. Ha lesz egy barátnőd, akit szeretsz, akkor rá, is, akkor már fel sem fog tűnni. Na és ott kezdődik csak az igazi harc >:D

28/f

2014. jan. 10. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj, annyi nem elég :D
2014. jan. 10. 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés most komoly? Szerinted egy csaj majd a havi netto fizetésed miatt jön veled össze, nem pedig a belső értékeid miatt? Hát akkor ne is csodálkozz, ha majd egy pénzéhes k*rv*t fogsz ki. Amúgy amit megkeresel,az sajnos csak minimálbér.
2014. jan. 10. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!