Pesten tényleg egyszerűbb csajozni mint vidéken?
De még mekkora igényük van,el se tudnám mondani nektek...
Persze azt hiszed hogy könnyebb mert több lehetőség és blabla.A valóság az nagyon messze áll ettől,1-2 kivételtől eltekintve itt is a magasban vannak az elvárások.A kivételek mondanom sem kell,hogy foglaltak. :)
Szerintem ez egy urbán legend.
Ismervén egyes pestiek "felfogását", hát......
Csajozással nem tudom, hogy van, de fiút találni szerintem hatványozottan nehezebb... :/ Laktam kisvárosban is, most Budapesten élek, de sokkal rosszabb a helyzet. Itt az emberek (tapasztalatom szerint legalábbis) még annyira sem figyelnek a másikra, meg annyira sem nyitnak, mint kisebb városokban. Nyilván kevesebb a lakosság, de sokkal könnyebb... A falu meg a másik véglet, az nem valami jó szintén. De kinek mik az igényei. A szórakozóhely nyilván több itt, több ember is van... De szolidabb, "komolyabb" szándékú ismerkedésre kevésbé alkalmas, de ez csak az én véleményem. :)
17l
mit ertesz csajozas alatt? en 1x voltam bulizni pesten egy jobb szorakozohelyen: tancoltam egy csajjal, de foglalt volt...bementem a sűrű tömegbe-random csajjal smaroltam, majd egy 3.-kal tancoltam beszeltem, de vegul vele sem lett semmi
szal bulizni tokeletes...komolyabb ismerkedest nem alartam, mivel nem ott elek...de sztem azt is sokkal konnyebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!