Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek még van esélyem?

Szerintetek még van esélyem?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány. Az osztálytársam. Két hónapja kb elhívogatom sétálni és beszélgetni. Egyik ilyen alkalommal váratlanul közölte velem hogy ő nem akarja azt hogy mi járjunk holott egy sanda célzást sem tettem erre épphogy ismerjük egymást, de valamiért úgy érezhette hogy ezt el kell mondania nekem. De amiért azt érzem hogy lehet esélyem az az, hogy azt is világosan megmondta, hogy kedvesnek tart és hogy általában jól érezte magát a sétáinkon csak nem akarja hogy ennél több legyen köztünk.

Elmondta, hogy volt egy rossz párkapcsolata régebben ami abból állt hogy két nap alatt már jártak (nemtomkivel) és aztán nagyon gyorsan szakítottak is és hogy ez az egész elég rosszul esett neki. Azt mondta hogy nem csak ezért nem akar járni velem, hanem mert azt állítja magáról hogy igazából ő egy nagyon rossz ember és ha megismerném megutálnám (azt gondolom, ezt azért mondta hogy ne akarjam szeretni). Mást nem mondott a kérdésemre: Miért?

Mi az akadály közöttünk?

Szerintetek vehetem úgy, hogy azért nem akar velem járni mert nem akarja mégegyszer megélni a régi rossz kapcsolatát?

Vajon ha megismer és megbízik bennem, kölcsönös lesz a szerelem?

Összességében szerintetek lehet még esélyem?

2014. jan. 10. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jössz be neki. Az ilyen "én rossz ember vagyok, jobbat érdemelsz, egy régi párkapcsolat miatt" tipikus lekoppintó szöveg.
2014. jan. 10. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:

blöblöblö, sablondumák

no figyelj, öreg! célzást nem tettél rá, de hát egyértelmű, hogy ha egy fiú elhív sétálni egy lányt, akkor az azért mégis sanda célzásnak minősül, netán randinak.

az ilyen "én rossz ember vagyok" meg "nem érdemellek meg téged" meg "nálam jobbat érdemelsz" szövegek javarészt a TVből jönnek

ugyanígy a "kedves fiú vagy, de.." meg "jó veled lenni, de.."... ezek is inkább magyarázkodások, a szavak szintjét nem szabad készpénznek venni, a lényeg az, hogy nem

node!

ha ilyenekre hivatkozik, hogy volt egy elsietett kapcsolata, meg stb, akkor van még remény.. ha tényleg rossz emlékei és rossz önvéleménye van, akkor van egy módja, hogy ezt a jeget megtörjük.. a jégkocka elnyalogatása:D ugyanis az ilyen megfelelő hőfokon és megfelelő eltelt idővel elolvad! tehát ha ezek után ugyanúgy kedves meg jóarc maradsz előtte, viszont nemnagyon hívogatod el további randikra, akkor ő egyre inkább oldódni fog előtted.. csak egy picit kell közelebb lenned, mint egy barátnak.. de csak egy árnyalatnyit! a lányok ugyanis hajlamosak az olyan gondolatok gyártására, mint "ez a fiú nem olyan mint a többi! egyszer elutasítottam, ő mégis itt van és kedves, úgyhogy tényleg szeret":D és az a hajszálnyi "nyomulás" arra elég, hogy észrevétlenül hálózd be.. ő azt hiszi, vagy azt hitegeti magával, hogy Te csak barát vagy és barátként gondolsz rá.. miközben literszám ontod felé a feromonokat, és előbb utóbb "több lesz mint barátság" (bár ez a szófordulat ostobaság, de érted na:D)

ha átbillen a dolog, akkor a következő dilemma fog megjelenni a kis buksijában: "egyszer már elutasítottam, ő barátként kezel.. én meg szerelmes vagyok egy haverba, milyen dolog ez?!"... és ezt neked meg kell látnod, és akkor nyitni felé.. figyelned kell és jól kell időzíteni! nem elsietni és nem lekésni!

és akkor majd dúl a love:D

de ez mind csak akkor működik, ha tényleg akár napi szinten kontaktáltok, állandóan van normális beszédtéma, nem csak marhaságok, és sok idő alatt sem unjátok meg egymást!

2014. jan. 10. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:

És szerinted, közös témának elmegy az ő családi problémáinak a kibeszélése vagy kerüljem? Csak mert azt hiszem ha majd ki fogok fogyni a sztorijaimból és ő is az övéiből nem lesz más csak az úgymond marhaság.

A válaszodat nagyon köszönöm! Sokat számít nekem ez.

És még valami! Hangsúlyozta, hogy tök jól érezte magát amikor kettesben sétáltunk és hogy ő akar még ilyet de azt is mondta hogy nem járni akar. Ezt nem tudom igazán hová tenni.. szerinted elhívjam újra vagy tényleg csak akkor beszéljek vele amikor amúgy is beszélnék (tehát az iskolában)?

2014. jan. 10. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor menjetek el időnként kettesben nyugodtan:) sőt, akkor mondjuk mozizni is, vagy hasonló.. ha barátnőnek nem jön össze, egy jó lánybarát még lehet belőle:D én is megdugnám szívesen akármelyik lánybarátom:D csak így alakult, hogy kapcsolat nem lett belőle.. van hogy jobb amúgy..:)

és témák.. hát én eleve a sztorizgatástól kidőlök:D néhányat el lehet lőni időnként, de szerintem inkább legyen érdekes, mint vicces! vagy valami olyan, amiről aztán lehet beszélni utána pl "a múltkor a mekiben egy skinhead állat majdnem rárontott a pultoscsajra, akinek simán barnás bőre volt.. mekkora szarok" és akkor elmondjátok a bölcs (és ezerszer átrágott) gondolatokat a rasszizmusról, vagy hasonló:D véleménycsere! megismered a másikat is, és önmagad elveit is kimondod, ezzel erősíted:)

és az egyének problémája.. a lányok szeretnek beszélni, és főleg magukról:D ez is hasznos, mert így ezzel is megismered, jobban tudsz "cselezni", hogy mikor mit vár:) szóval a családi probléma is jó, ha nem kínos neki beszélni róla! szóval "-mibaj? -semmi -peeeersze, látom én! na bökd ki! (ekkor vagy elmondja, vagy pedig:) -nem mondom! -oké, ha nem akarod, nem baj:) de ha majd el akarod mondani, nyugodtan mondd el" vagy ilyesmi:D és akkor elmondja a búját-baját, Te hümmögsz hozzá, meg egyetértesz vele, hogy milyen rossz neki:D esetleg tanácsot adsz, átrágjátok, hogy miért jó, miért nem jó a tanácsod stb... abszolút jó beszédtéma!:) csak már elég közeli ugyebár

2014. jan. 10. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Lélek oxigénje a bátorítás.

Köszönöm szépen a segítséged.

Nagyon.

2014. jan. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!