Belém szerethet, ha megismeri a valódi énemet?
Már egy ideje ismerkedünk, barátok vagyunk, de sosem tudtam megnyílni előtte valamiért, nem tudtam feloldódni. Most egy olyan csajnak tart, akit lefektetne, de kapcsolatra nem kellenék neki, mert nem tudunk jókat beszélgetni, jókat szórakozni - a zárkózottságom miatt. Egy unalmas, de jó csajnak tart, aki nem szereti a kalandokat. (Nem mondta, de gondolom) Pedig nem ilyen vagyok. A legutóbbi találkozásainkkor azt éreztem, hogy végre ismerjük meg egymást, végre kezdek feloldódni mellette. Én idővel beleszerettem a srácba, és szeretném megmutatni neki, milyen vagyok valójában. Elhívnám izgalmas programokra, h lássa, nem vagyok unalmas, és végre talán önfeledten is tudok majd vele beszélgetni, nevetni (az utolsó találkozásból kiindulva). De van még rá esély, hogy belém szeret, ha már elkönyvelt egy ilyen csajnak? Le kéne nyűgöznöm.:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!