Találkozzak Vele utoljára?
Négy éve élek párkapcsolatban, azonban megismerkedtem decemberben egy lánnyal.
Jól éreztem magam Vele,sokat beszélgettünk, jó volt vele lenni,de konkrétan megcsalás nem történt a részemről.
Szeretem a barátnőmet.
Viszont a lány azt hitte, hogy ott fogom hagyni a barátnőmet miatta, egy szóval nem utaltam rá.
Na mindegy, mondtam a lánynak, hogy felejtsen el, ez így nem fog menni, nem hagyom ott a barátnőmet.
A lány nagy nehezen megértette, viszont könyörgött egy utolsó találkozásban. Nem akartam belemenni, de a lány azzal érvelt, hogy ez így is iszonyú nehéz, ennél nehezebb már nem lehet.
Ezért belementem, hogy egy utolsót találkozhatunk, de nem történhet köztünk semmi, és ahogy vége a találkozónak töröljük egymást mindenhonnan, a telefonszámokat is, mintha nem is ismertük volna egymást soha.
Mit gondoltok? Megígértem már neki...vagy mondjam vissza?
Elég döntésképtelen vagy, lezártad az ügyet, elmondtad, hogy ez így nem mehet. Akkor miért táncolsz vissza? Magadnak meg tudod magyarázni?
Te is tudod, hogy ez neki csak még rosszabb lesz, arról nem beszélve, hogy nem rossz belenézni a barátnőd szemébe?
Oké, nem csaltad meg, de te hogy éreznél, ha ő lenne ebben a szituációban?
Döntsd el mit akarsz és tartsd is magad ahhoz, mert a végén két szék közé esel!
Igazából a lány kívánságát akartam teljesíteni, ha már ennyire megbántottam ezzel az egésszel.
Ha ez az utolsó, amit kért, hogy utoljára találkozzunk, búcsúzzunk el, akkor megtudom tenni.
Tudom, hogy fájni fog neki, de ő mondta, hogy ennél jobban már nem tud fájni, kibírja.
Ő is tisztában van vele, hogy onnantól kezdve vége van mindennek, ahogy felszáll a buszra, de utoljára szeretne látni, elbúcsúzni.
Mit gondoltok?
Mivel bántottad meg? Azzal, hogy beszélgettél vele és ő többet képzelt bele mint kellett volna?
Szerintem ne találkozz vele, nem teljesen százas a csaj. Nem történt köztetek semmi és ilyen szinten lelkifurdalást akar kelteni benned. Nőként mondom, hogy ez nem normális dolog. Az ilyen képes bekavarni a barátnődnél, ebben egy percig se kételkedj. Szépen megmondanám neki (írásban), hogy nagyon félreértett, nem akarsz és soha nem is akartál tőle semmit, és nem szeretnél vele találkozni. És persze nagyon sajnálod. Mentsd el az üzenetet, nem kizárt, hogy később még jól fog jönni. Egyáltalán nem törődött bele ez a csaj, hogy nem kell neked. Szerintem buta ötlet találkozni vele.
A helyzet az, hogy volt idő mikor arra gondoltam, hogy lehet otthagynám a barátnőmet érte...de aztán úgy döntöttem ez így jobb, ahogy most van.
Nem bonyolítom az életemet.
A lányt meg hitegetem egy kicsit, ezért érzem hibásnak magamat... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!