Találkozzak olyan pasival aki nem tetszik? Soha sem volt még pasim.
Figyelt kérdés
Soha sem volt még barátom, válogatós vagyok, meg aki nekem tetszik annak én nem szoktam tetszeni. De pl most is van egy pasi akiért oda meg vissza vagyok, ő elvan velem, de sztem nem jövök be neki igazán. És most van egy valaki aki elhívott randira. Kedves, meg aranyos, de nem jön be. Nem érzem azt hogy na igen akarom őt. A másikról fantáziálgatok, nézegetem stb. de akinek tetszem semmi... Találkozzak így is vele csak hogy legyen valami már?2013. nov. 8. 10:55
2/6 anonim válasza:
Tegnap is kérdezted, igaz? Ha nem jön be, továbbra is azt mondom, hogy nem érdemes. Ha viszont a tenyerén hordozna, egy találkozót megér, hátha beleszeretsz valahogyan. A baj az, hogy a szerelmet, érzéseket nehéz irányítani :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne.
Max menj el egy randira, ha kellően szimpatikus, lehet, hogy a külseje is megtetszik (nekem pl. több pasival is volt már ilyen), de ha randi után se, akkor szerintem nem kell erőlködni. Mindenki olyannal legyen, aki külsőre és belsőre is tetszik neki. Semmi értelme nincs félmegoldásokat találni, csak mert nincs jobb.
5/6 Rendszerhib4 válasza:
Találkozz.Utána se lesz pasid.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ne, csak akkor járj valakivel, ha tényleg tetszik is. Én is így vagyok, mint te, próbáltam olyan sráccal, aki nem tetszett, hidd el, abban semmi jó nincs, hamar véget is vetettem a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!