Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt hiszem túlzottan erős...

Azt hiszem túlzottan erős plátói érzelmeket táplálok valaki iránt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 hónapja kezdődött a neten. Streameket néztem, (aki nem értené stream= valaki csinál valamit a gépén, többségében játszik vagy hasonlók amit közvetít, közben lehet chatelni is, meg ilyesmik) és teljesen véletlenül bukkantam rá. Már amikor meghallottam a hangját tudtam, hogy oké én most ittmaradok. Először fel sem fogtam, aztán már azon kaptam magam, hogy csak azt várom mikor lesz újra elérhető csak hogy hallhassam. Tudtam mi ez, de ez elő szokott fordulni pár havonta, hogy belezúgok valakibe egyik napról a másikra, aztán szépen lassan elmúlik. Általában a havimhoz köthető hormontúltengésnek könyvelem el. De ez más, először azt hittem elmúlt, kb 2-3hétig nem is néztem, plusz jött a karácsony és rengeteg dolgom akadt.

Miután újra elcsendesült minden esténként enyhe depressziós tüneteket produkáltam ( féltem elaludni, pánikrohamaim voltak, stb), ezért gondoltam, úgysem veszíthetek semmit ránézek.

Tudni kell, hogy előtte már beszélgettünk, (mármint, én írtam ő meg beszélt), nekem van egy 6.érzékem, vagy nevezhetjük akár női megérzésnek is, de tudtam hogy ő is megkedvelt, valamennyire.

Vissza a mába, tehát felmentem és ahogy köszöntem rögtön "felismert" és lelkesen köszönt vissza, amit jóleséssel egybekötött csodálkozással fogott el, utána nagyon jót beszélgettünk, ami közben körülbelül úgy éreztem magam mintha 6tonna pillangó akarna a gyomromban 5ezerfelé repülni.

Ezt még mindig betudtam annak, hogy egy nőnek mindig jólesik a figyelem, meg hogyha valaki érdeklődik iránta. Kb 1-2nappal ezután webkamerás képet is mellékelt a streamhez. Először meglepődtem mert nem így képzeltem el, (mondjuk nem tudtam elképzelni sehogy, mert a hangja annyira különleges volt, hogy még senkit sem ismertem hasonlóval sem)és nem az a pasi aki iránt egy plázányi lány dobná le a melltartót, de nem érdekel, sőt talán még tetszik is....biztos hogy tetszik.

Azóta is szoktunk "beszélgetni" és én úgy veszem észre hogy az agyonhasznált klisével éljek "a dolgok kezdenek komolyodni" csak egy bibi van. A pasi Svájci.

Jelenleg csak azt tudom, hogy komolyan erőt kell vegyek magamon, hogy ne tűnjek valami elmebeteg megszállottnak, és hogy ezzel együtt megőrizzem női büszkeségemet, mert legszívesebben egész nap csak beszélnék vele és nézném őt. De ezt egyenlőre nagyjából kordában tudom tartani. Viszont azok a pillangók egyre erőszakosabbak és már kb. pattanásig feszültek az idegeim.

Mit csináljak? Rángassam ki magam ebből mert többet árt mint használ, vagy hagyjam hátha történik valami...csoda? Egyáltalán természetes dolog ez? Nincs valami hormonális zavarom vagy ilyenek?(Még sosem éreztem ilyet pedig 20éves múltam és már volt egy pár pasim)

Köszi a válaszokat.

2014. jan. 10. 01:06
 1/4 anonim ***** válasza:
inkább írj könyvet...ahelyett, hogy megszerzed inkább minket fárasztasz!?
2014. jan. 10. 01:09
 2/4 anonim ***** válasza:
mi van nem tudsz aludni mire elolvasom elalmosodom mint az esti mese!nyomulj ra nem veszitel vele semmit
2014. jan. 10. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért annyit elárulok, hogy a mikrofon általában torzít.

Szóval élőben lehet nem ilyen a hangja ;)

Szokj le a streamnézésről, 4 millió magyar fütyi közül csak tudsz választani.

2014. jan. 10. 01:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Mit játszott? :D
2014. jan. 10. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!