Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan éreztessem a fiúval...

Hogyan éreztessem a fiúval azt, hogy ő nálam nem barátzónában van, hanem férfiként tekintek rá? Fiúk, ti miből vennétek le, ha egy lánynak bejöttök?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 23:35
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kérdező el kellett volna hívnod iszogatni kettesben, úgy is itt a hétvége! Még nem késtél le semmiről :)
2014. jan. 10. 19:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy ha mégicsak barátként tekintene ő rám, akkor szerintetek átfordulhat ez nála? Ti jártatok már így, hogy egy lányra kezdetben csak haverként gondoltatok, majd elkezdett tetszeni, mint nő?
2014. jan. 10. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy Ilyen dolog van, létezik, de az már más kérdés, hogy velem nem volt, mert akik tetszettek, azokkal sajnos semmilyen viszonyban sem voltam, tehát még úgymond "nőhaveri" viszonyban sem, és már annak is örültem, ha valahogyan megtudtam a nevüket, vagy egyáltalán láttam őket valahol.

Szerintem az érzelmek azok nem tekinthetők állandó dolgoknak, tehát ahogyan említettem, előfordulhatnak ilyen változások. Az érzelmek olyanok is lehetnek, mint az időjárás, szeszélyesek, akár oda-vissza is alakulhatnak, fordulhatnak véleményem szerint.

2014. jan. 10. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Hozzá kell tenni, hogy emiatt a helyzetem miatt nálam csak a kinézetre vonatkozhatott a tetszés, mert nem voltam beszélőviszonyban velük, de ez viszont már hamar kialakult, szinte első-második látásra, hogy megtetszettek.
2014. jan. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!