Fiúknak szól elsősorban a kérdés! Mit tehetnék, hogy végre én is érdekeljek valakit, mikor a kutya se néz rám, elég sokan rondának tartanak, hogyan tudnám magamra felhívni egy picit a figyelmet és javítani magamon?
Figyelt kérdés
Persze nem K akarok lenni, de elég unalmas, hogy szinte minden barátnőmnek van pasija, engem meg elég sokan lerondáznak. Pedig próbálkozok csinosan öltözni, a hajam sem lenőtt, vagy koszos- habár igaz, az arcom nagyon csúnya, és az alakom se top. Mindenképp szeretnék jobban kinézni- esetleg valaki tudna úgy segíteni, hogy ír egy privát üzenetet, és kép után javasolna pár dolgot? Eléggé el vagyok keseredve.
Természetesen a lányok válaszát is várom, mert hát ugye ők jobb haj- és sminktippeket tudnak adni, mint a pasik;)
Köszönöm előre is!
2014. jan. 9. 16:42
21/24 anonim válasza:
Ha vigasztal én nagyon szép lány vagyok, 165 cm magas, 50 kg. sportos, hosszu szőke haju, és elég értelmes is,kedves, intelligens, jó humoru, csinos és a fiúk messziről kerülnek.
22/24 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, szívesen segítek:)
23/24 anonim válasza:
Szia, én is kérhetek képet?
23f
24/24 anonim válasza:
Bár nem tudom milyen idős vagy, de az írásod alapján tízes éveid elején lépegethetsz. Nos a lényeg az, hogy belásd nem a külső a fontos, hanem ami a motorháztető alatt van :) A szépség egy szubjektív fogalom, ma ez a szép, holnap meg az lesz. Szépérzetünket a média befolyásolja, ezért szeretnénk mi fiúk olyan lányokat magunknak elsősorban, amilyeneket a TV-ben mutogatnak. De!!! Ez még nem jelenti azt, hogy aki nem úgy néz ki, az nem lehet ugyanolyan szép. Hidd el, nem az a fontos. Csak is a saját megítélésed az, az hogy hogyan látod te saját magad. Ha továbbra is így fogsz gondolkodni, hogy "az arcom nagyon csúnya, és az alakom se top", akkor nagyon nagy problémáid lesznek a párválasztásban a jövőben is. Mindig a jó tulajdonságaid alapján ítéld meg önmagad, meglásd megnő az önbizalmad és máris lesz barátod. Kezdj el sportolni vagy táncolni, vagy bármilyen tevékenységet űzni, ami végett büszke lehetsz magadra a magad szemében, "na látod csajszi, én erre is képes vagyok". A ti korotokban nekem is volt olyan barátnőm, akit nem igazán lehetett szépnek nézni, mégis mindnyájan őt akartuk, mert jófej volt és nem érdekelte mások mit gondolnak a külleméről, emiatt nagyon erős volt a kisugárzása. Atyaég, hogy oda voltam érte - pedig én aztán tényleg egy nagyon jó pasi vagyok :P :D Hajrá ÖNBIZALOM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!