Melegek! Ti hol találtátok meg a párotok?
Igaz még csak 17 éves vagyok,de szörnyen ki vagyok ábrándulva. Minden meleg ismeri a másikat,lefeküdtek,vagy minimum leszopták egymást,a nyitott kapcsolat teljesen átlagos,a megcsalások szinte mindennaposak,stb.
Egyeltalán nem provokatív kérdésnek szánom,de komolyan kérdezem,vannak olyan meleg fiúk,akik komoly kapcsolatot szeretnének,és nem csalják meg a szerelmük,a kapcsolatuknak érzelmi alapja van,és igényesek is?
(Az igényesség alatt annyit értek,hogy ápoltak,és van személyiségük,nem divatmajmok,és tanultak.)
Előre is köszönöm szépen az értelmes,hasznos válaszokat! :)
Ha nem vállalják fel magukat, és a kapcsolatukat, akkor eleve nehéz hosszú távon együtt élni a melegeknek - épp úgy, mint a szeretőknek. Nem költözhetnek össze, hiszen az kész lebukás. Viszont így nincs mindig alkalom a szexre, és nem is kísérheted el a párodat, nem "őrizheted", úgymond, és nem zavarhatod el azokat, akik ki akarnak kezdeni vele. Így a melegek hűsége eleve nagyobb próbára van téve.
Az is probléma, hogy itt csak férfiakról beszélünk. A heteró kapcsolatokban is a férfiak csalják meg többször a párjukat.
Az is probléma, hogy a melegeknek nagyon fontos a külső. Egy szép srácra ezren ácsingóznak, azaz hatalmas a kísértés. Valószínűleg könnyedén találnál hűséges srácokat - de ők meg külsőleg nem jönnek be neked. Olyan srácot találni, aki szép is, és hűséges is, a heteró lányoknak sem könnyű.
Mi egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg. Egy darabig csak skype volt, aztán végre élőben is találkoztunk. Az első pár alkalommal rendesen randiztunk, ismerkedtünk beszélgettünk. Kb egy hónap után került sor először a szexre (ami egyébként fantasztikus volt).
Nagyon sokat jelentünk egymásnak, gyakorlatilag egymás szerelmén kívül egymás legjobb barátai is vagyunk :)
FF19/24(én)
Én is komoly kapcsolatot keresek, de nem könnyű sajnos normális srácot találni...
De azért reménykedek, hátha sikerül :)
24/f
Társkeresőn, 5 és fél évvel ezelőtt.
28F
Én is hasonlóan érzek mint te kérdező.
Én is egy hűséges és őszinte társat keresek Debrecenben, de a netes ismerkedés csak a sexéheseknek való,ennyit leszűrtem már.
Az a durva, hogy sokan kiírják, hogy van párjuk, de minden nap felmennek a társkereső oldalra, csak nem elégedett a párjával. Végül csak megcsalják a párjukat.
Én is őszinte kapcsolatot próbálok kialakítani. De eddig nem nagyon sikerült még:/ De majd lesz:)
16/F (budapest)
Én PlanetRomeon-n találtam meg a páromat,már másfél éve együtt vagyunk. Eleinte én is azt kerestem mint te (a kérdező) de aztán rá kellett jönnöm,hogy nincs olyan aki helyes, hasonló az érdeklődési köre és még okos is. Nálunk nem is fordult meg az hogy szexeljünk. Egy pár találkozás után kicsit berúgtunk és az alkohol feloldotta a gátlásainkat és összejöttünk. Ne add fel, találni fogsz valakit aki úgy gondolkodik mint te és helyes is :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!