Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan magyarázzam el neki,...

Hogyan magyarázzam el neki, hogy ne fiatal fiúkkal kezdjen?

Figyelt kérdés
Már közel vagyunk a 30-hoz, pontos kort nem akarok írni, nehogy észre vegye. A barátnőm értelmes, szép, csinos, okos nő. De folyton fiatalokkal kezd ki. 20-25 év közöttiekkel. Akik persze vagy csak azt akarják tőle, vagy egy-két csevegés után nem jelentkeznek nála. Utána sír, hogy miért nem kell nekik, komolyan akar velük ismerkedni, családot alapítani stb... Nem akarom lelombozni, se megsérteni, annyira köti az ebet a karóhoz, hogy idősebbekkel nem akar. Nem értem...
2014. jan. 9. 11:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nos furcsa, ha ennyire fiatalokra bukik, és esélyes is, hogy nem fog

hosszú távon párt találni. Ebből gondja lesz.

De nem áll meg a "nem egészséges" jelződ. (2. kommented) :)

2014. jan. 9. 12:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Én meg pont azt látom, hogy ezek a fiatalok még szexre sem alkalmasak. Igen, van köztük aki komoly. Hány százalék is?
2014. jan. 9. 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem miért foglalkozol a nemi életével ennyit.
2014. jan. 9. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Írtam Neked privát üzenetet, kérlek olvasd el.

2014. jan. 9. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát a barátnődet megdugnám de téged is! Egyszerre... nyalnék is! 25F
2014. jan. 9. 12:28
 16/19 Költőnő? ***** válasza:

hát ha ilyen ostoba h azt hiszi h majd egy 17-20 éves suhanc családot fog vele alapítani, meg is érdemli.

Lehet, h visszavágyik amúgy abba az életkorba, azért csinálja ezt, de akkor arra is emlékeznie kellene, h ez ez életkor miről szól.

Vagy buli és akkor jöhetnek a suhancok (hozzáteszem: sztem sem egészséges), vagy családalapítás egy komolyabb ffi mellett, aki már tudja, h mi a munka, a felelősség.

A kettő együtt csak a mesékben létezik.

2014. jan. 9. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Amikor a csaj 17 a pasi meg 30 az miért is elfogadottabb? Ezt a logikát… -.-"
2014. jan. 9. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A korosztály (19 től felfele) már lehet egészen érett gondolkodású. Ergó, megvan az esélye arra a barátnődnek hogy megtalálja azt akit keres és azt a korosztályt amit szeret. Szerény személyem 15 éves korom óta dolgozom, 21 éves koromig suli mellett, és leszámítva a "kényszerpihenőket" de igyekeztem 2 lábon állni mindig :)
2014. jan. 9. 13:50
 19/19 anonim ***** válasza:

ne magyarázd el.

19 évesen egy 30 éves szeretőm volt (azaz én voltam az ő szeretője).

több mint egy évig tartott a kapcsolat, de csak azért, mert a hölgy lebukott a férje előtt, és úgy igazán nem akart válni a túlságos jólét miatt.

emberi módon tudtunk szakítani, és még nagyon sokáig cinkosan összekacsintottunk, ha találkoztunk az utcán.

két éve összefutottam vele, azóta víg özvegy, és nagyon jó bőrben van.

kár, hogy el vagyok kötelezve...

f/42

2014. jan. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!