Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan magyarázzam el neki,...

Hogyan magyarázzam el neki, hogy ne fiatal fiúkkal kezdjen?

Figyelt kérdés
Már közel vagyunk a 30-hoz, pontos kort nem akarok írni, nehogy észre vegye. A barátnőm értelmes, szép, csinos, okos nő. De folyton fiatalokkal kezd ki. 20-25 év közöttiekkel. Akik persze vagy csak azt akarják tőle, vagy egy-két csevegés után nem jelentkeznek nála. Utána sír, hogy miért nem kell nekik, komolyan akar velük ismerkedni, családot alapítani stb... Nem akarom lelombozni, se megsérteni, annyira köti az ebet a karóhoz, hogy idősebbekkel nem akar. Nem értem...
2014. jan. 9. 11:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Vannak akiknek a fiatalabb korosztály jön be!Hozzájuk vonzódik!Ezzel nem tudsz mit kezdeni,ha neki ez jön be!
2014. jan. 9. 11:31
 2/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egészséges, ha pl. 8-10 év a korkülönbség. Az ő javára. És mindig paprikanyancsikkal kezd.
2014. jan. 9. 11:33
 3/19 anonim ***** válasza:

Ha neki a fiatalabbak jönnek be... Neked nem kell érteni :)

Van akinek csak a vöröske jönnek be, van akinek más fétise van.

Nem érteni kell, hanem elfogadni, és rá bizni :)

Én sem értem hogyan lehet szeretni a spenótot, mert a gondolattól is

rosszul vagyok, anyám meg élvezettel eszi. :) Nem mindegy neked? :)

Az, hogy egy 30-as nő 25-27 évesekkel ismerkedik, abban pedig alapból nem látom a gondot. Pár évvel fiatalabbak nála. Naés?

2014. jan. 9. 11:40
 4/19 anonim ***** válasza:

Már miért ne lenne egészséges?

Van egyetlen kórtani leirás, hogy a 30 éves nem ismerkedhet 25-27 évessel?

Nincsen. Nagyon is egészséges.

2014. jan. 9. 11:41
 5/19 A kérdező kommentje:
fiatalokkal! 20-25 évesekkel, van amikor 17-18-al!! Nem tudtok olvasni? Igen, csak ezek mind bulihuligánok, a barátnőm érett, nem ez való neki. Aztán minden nap azt kell hallgatnom, hogy tojnak a fejére. És ideges,.
2014. jan. 9. 11:51
 6/19 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolatot akar, de ezek mind éretlenek erre, és házasságot, gyereket, ilyenekkel...
2014. jan. 9. 11:53
 7/19 anonim ***** válasza:

Attól h. 18-20 környékére viszed le a korhatárt attól még nem lesz betegebb, mint bármelyikünk.

Ő a fiatal srácokat szereti.

Megint megkérdezem. Naés?

Attól, hogy fura az izlése, és ez neki állandó párkapcsolati gondot okoz, attól még nem kóros.

Maximum furcsállod. Én meg azt, hogy mi ezen a furcsa :)

2014. jan. 9. 11:55
 8/19 A kérdező kommentje:
nem viszem lejjebb, szándékosan nem akartam kiírni! mert ő mondta, hogy legutóbb 17 évessel ismerkedik. Pont azért, hogy a beteg szó ne szerepeljen.
2014. jan. 9. 11:58
 9/19 A kérdező kommentje:
azért furcsa,mert a mai világban nem lehet alapozni, egy munkanélküli, semmirekellő 19-20 éves srácra, pl.
2014. jan. 9. 11:59
 10/19 anonim ***** válasza:

Na ide figyi csillagom!Neked ebbe nem nagyon van beleszólásod,hogy ő melyik korosztállyal ismerkedjen!

Ő élete,ő döntései,és az övé a felelősség is ami ezzel jár!

S nagyon is tévedéseben vagy azzal,mi szerint minden 20-25 éves éretlen!Ismerek olyan 19 és 21 évest is,aki érettségen túl tesz a +30 -os pasikon is!Nem csak abból áll az életük,hogy hányszor rúgjanak be,és hogy minél több nőt megdöntsenek!

Idővel simán kifoghat egy ilyen pasit!

2014. jan. 9. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!