Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez jó jelnek számít inkább...

Ez jó jelnek számít inkább vagy lerázásnak?

Figyelt kérdés
Ha én megírtam neki, hogy tetszik nekem (most ettől tekintsünk el, hogy nem személyesen tötént) és ő nagyon megértően, kedvesen, érdeklődően válaszolt, de nem mondott semmit azt illetően, hogy esetleg el tudna-e képzelni velem valamit vagy ilyesmi, hanem felajánlotta hogy beszéljük meg személyesen, mert úgy mégiscsak jobb, az jó jel szerintetek, komolyan gondolhatja vagy ez inkább lerázás? Persze tudom, hogy mindenkinél máshogy megy ez, de átlagosan véve ez mit jelenthet?
2014. jan. 8. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
vedd jó jelnek:)
2014. jan. 8. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:
én is inkább affelé hajlok, de nem vagyok biztos magamban :S
2014. jan. 8. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Lehet, hogy akar tőled valamit, és randi lesz a találkozóból. Vagy az is lehet, hogy csak nem akar bunkó lenni, és személyesen mondja meg, hogy nem tetszel neki. 50-50 az esély mindkettőre
2014. jan. 8. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ha nem akarnék semmit, akkor megírnám, ha már a vallomás is így érkezett.

Szóval nálam jó jel lenne, de embere válogatja, és én lány vagyok amúgy.

2014. jan. 9. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!