Lányok van itt valaki, aki kedveli a klasszikus római irodalmat (Vergilius, Horatius, Pilinius)?
Akkor mit alkonyatot, éhezők viadalát?
Látszik, hogy nincs már értelmes nő, ezért járok prostikhoz.
Mert aki nem Vergiliust olvas az egyből az Éhezők viadalát szereti? Szép következtetést. Én pl. nagy Szabó Magda, Victor Hugo, King, Poe kedvelő vagyok, de felsorolhatatlanul sok könyvben mélyedtem már el, bár ezek nem a klasszikus római irodalom körébe tartoznak, foglalkoztam velük eleget tanulmányaim során így is. Amúgy meg Éhezők viadala helyett ezerszer inkább Battle Royale.
Sok mindent elárul rólad, hogy ilyen következtetéseket vonsz le és megemlíted mellé, hogy prostituáltak szolgáltatásait veszed igénybe. Pár csalódás miatt nem kéne így kiábrándulnod a női nemből, bár talán jobb is egy ilyen megsavanyodott ember nélkül.
ógörög nem jó, csak római?
Sajnos elég keveset olvastam ógörögöt, de tervezem pótolni ezt a tudásom, mert a mitológiájuk nagyon tetszett mindig, meg töriből is őket szerettem
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!