Lányok! Miért küld el lány azért, mert jó fiú vagyok?
Van egy lány (25 éves) akibe beleszerettem (én 24 vagyok), de elég szépen kiadta ma az utamat, azért mert jó fiú vagyok és Neki rossz fiú kell. Tudom nem kellene, de eléggé padlón vagyok miatta.
Folyamatosan azt kérdezem miért? Lányok Ti mit gondoltok erről? Baj hogy nem akartam átverni, kihasználni, bántani? Kezdem azt érezni velem van a baj? Hogy egy lánynak se kell jó fiú.
Köszönöm a válaszokat sokat gondolkodtam az egészen. Ez a lány alapvetően jó szívű és eléggé karakteres, hirtelen is. Soha nem találkoztam még ilyennel, ami más lánynál bejött nála semmi se sőt úgy sült el ahogy nem is vártam. Amúgy olyan érzés is van bennem, hogy még mindig a 2 éve véget ért kapcsolatát akarja vissza, barátnőjétől mindig megkérdezi a srácot mi van vele, persze szidja, de mégis, szerintem ennyi idő után lezárhatta volna még ha első szerelem is volt.
Magam részéről ott követem el a hibát, hogy annyira akartam, hogy a végén már futottam utána, ahelyett hogy megbeszéltem volna vele a dolgot. Ezek után mivel a fentit nem a szemebe hanem rokonomnak mondta (pedig szerintem jobb lett volna Nekem), úgy vélem nem érdemes foglalkozni vele, beszélni vele erről. Felesleges a miértet keresi, férfi létemre nem kellene megalázkodni előtte. Ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!