Lányok! Miért küld el lány azért, mert jó fiú vagyok?
Van egy lány (25 éves) akibe beleszerettem (én 24 vagyok), de elég szépen kiadta ma az utamat, azért mert jó fiú vagyok és Neki rossz fiú kell. Tudom nem kellene, de eléggé padlón vagyok miatta.
Folyamatosan azt kérdezem miért? Lányok Ti mit gondoltok erről? Baj hogy nem akartam átverni, kihasználni, bántani? Kezdem azt érezni velem van a baj? Hogy egy lánynak se kell jó fiú.
fiúként válaszolok, ha nem gond.
semmiképp se változz meg!
agyilag rendben lévő lány nem fog elküldeni azért, mert jófiú vagy, az hót ziher.
ennek a lánynak valami súlyos kattanása lehet, ha komolyan így gondolkozik... frusztráció valami kiskori dolga miatt, vagy nemtom. sajnos több ilyen van mint kéne.
Mert idióta. Ne is foglalkozz vele!
Nem igaz, hogy egy lánynak sem kell jó fiú. :)
Ez a jó fiú duma egy nagyon vacak ÜRÜGY. Valami nem tetszett neki, nem akart megbántani, hát erre hivatkozott.
A probléma ott kezdődik, hogy te ebből rögtön arra asszociálsz, hogy olyan pasi kell a nőknek, aki átveri, kihasználja stb. Pedig nem. Az valahol nagyon alap elvárás egy párkapcsolatban, hogy nem csalod meg és nem használod ki a másikat.
Szóval szerintem valahol totál máshol volt a bibi. (Ha leírod hogy hogy próbáltál közeledni felé, több, mint valószínű, hogy valakinek lesz ötlete, hogy hol csúszott el a dolog.)
Ezt meg, ha van egy kis időd és tudsz angolul, olvasd át: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!