Most akkor a csajok szeretik az izmos pasikat vagy nem?
Nincsenek lenézve a testépítők. Felőlem azt csinálnak a testükkel amit akarnak, de nem az eseteim, ennyi.
Van akinek meg az jön be, ez van.
22L
Nekem tetszenek az izmos pasik és mivel én is nagyon odafigyelek az alakomra, így nem igazán tudnám egy mackós pasi mellett elképzelni magam. Nem passzolna az életformánk. Szóval nekem csak a normál vagy az izmos jön be. :)
18/L
Akik,sportosak, és vmennyire kigyurtak, De csak a jó ízlés határáig.
16L
Az a baj,hogy nagyon sok pasi már túlontúl kigyúrja magát..:(
És ez általában,igen a testépítőkre igaz.A sportolók többsége,nincs agyongyúrva.És ami a kettő dolog közt egy égbekiáltóan nagy különbség(a sportos pasik és a testépítők között) azok az ARÁNYOK..
Undorító,mikor egy pasi a karjára,mind a két karja már a felhő effektust súrolja,de a hasa egy az egybe egy réteg zsír..vagy a lába puliszkák.Olyan kiábrándító tud lenni..:d
Vagy egy arányosan kigyúrt pali,vagy egy sima..vagy egy akár pufók fiú.Szerintem aranyosan a duci fiúk is..:D bárén is sportolok,de én nem is lennék aranyos ducin..:P
Szóval mindegy csak legyen arányos a kölök:)
de kinek,mi.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!