Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor a csajok szeretik...

Most akkor a csajok szeretik az izmos pasikat vagy nem?

Figyelt kérdés
Mindenki áradozik róla, de mikor valaki képet tesz fel, akkor mindig vmi girnyó csávó van csak rajta, igazi férfias izmos képet még senki se tett fel ide. .. Akkor most izmos vagy a girnyó jön be nektek csajok? Életkort is irjatok légyszi!
2014. jan. 8. 16:30
1 2
 11/20 anonim válasza:
Lehet kiba. sztad magad, de eszed nem sok.
2014. jan. 8. 17:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Mi az hogy felfújt? ? Telenyomja az izmait levegõvel? :-D Szerintem nem gáz ha valaki túl izmos, ha versenyszerüen csinálja, a szteroidról meg csak annyit, hogy egy focista több koxot tol mint egy testépítõ, azokat mégse nézi le senki!! Az mivel különb sport mint a testépítés? Csak ismertebb, ennyi, az emberek nagy része már volt vagy látott foci meccset, így az el is fogadják, testépítõ versenyt meg csak nagyon kevés százaléka látott vagy volt. ..
2014. jan. 8. 17:12
 13/20 Pretty_Fighter ***** válasza:
izmos bármilyen mennyiségben:D
2014. jan. 8. 17:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Nincsenek lenézve a testépítők. Felőlem azt csinálnak a testükkel amit akarnak, de nem az eseteim, ennyi.

Van akinek meg az jön be, ez van.

22L

2014. jan. 8. 17:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek az izmos pasik és mivel én is nagyon odafigyelek az alakomra, így nem igazán tudnám egy mackós pasi mellett elképzelni magam. Nem passzolna az életformánk. Szóval nekem csak a normál vagy az izmos jön be. :)

18/L

2014. jan. 8. 17:41
 16/20 anonim válasza:

Akik,sportosak, és vmennyire kigyurtak, De csak a jó ízlés határáig.

16L

2014. jan. 9. 15:48
 17/20 anonim ***** válasza:
szeretem :) 18L
2014. jan. 9. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Kondizos pasik nem jönnek be. De akik más sporttól izmosak, azok igen!! :) 19/L
2014. jan. 12. 08:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy nagyon sok pasi már túlontúl kigyúrja magát..:(

És ez általában,igen a testépítőkre igaz.A sportolók többsége,nincs agyongyúrva.És ami a kettő dolog közt egy égbekiáltóan nagy különbség(a sportos pasik és a testépítők között) azok az ARÁNYOK..

Undorító,mikor egy pasi a karjára,mind a két karja már a felhő effektust súrolja,de a hasa egy az egybe egy réteg zsír..vagy a lába puliszkák.Olyan kiábrándító tud lenni..:d

Vagy egy arányosan kigyúrt pali,vagy egy sima..vagy egy akár pufók fiú.Szerintem aranyosan a duci fiúk is..:D bárén is sportolok,de én nem is lennék aranyos ducin..:P

Szóval mindegy csak legyen arányos a kölök:)

de kinek,mi.

18/l

2014. jan. 12. 11:54
 20/20 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de pont a testépítés az a sport, ahol igazán számítanak az arányok, mivel azt is pontozzák a versenyeken, amirõl te írsz, azok csak hobbi gyúrósok, sokan pl b. sznak lábra edzeni, persze hogy aránytalan lesz. .. Általában ezek feszítenek az utcán, strandon, discoba, mint pók a falon csak nem tudom mire :-D
2014. jan. 12. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!