Szeretnék megismerkedni egy biszex lánnyal, barátság vagy akár kapcsolat céljából. Lenne kedve valakinek ismerkedni?
Figyelt kérdés
Azért próbálom ezt a dolgot ilyen szerencsétlenül, mert a szexuális beállítottság nem olyan téma, amit nagyon az elején meg lehetne kérdezni az ismerkedésnek. Így, még ha gáz is ilyet csinálni, ezt a megközelítést választottam. Nem vagyok féltékeny típus, csak a férfiakra, és nem árt, ha egyel több közös van bennünk (nevezetesen hogy csodáljuk a Nőket). És nem, nem azért érdekelnek a biszex Nők, mert szeretném hármasban csinálni két Nővel, hanem az embert tartom érdekesnek, a személyiségét, a különlegességét.2014. jan. 8. 16:01
1/2 anonim válasza:
Barátság szempontjából benne vagyok. Kor számít?
2/2 Miss Momsen válasza:
A barátságban benne lennék...Hány éves vagy és hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!