Ha azt írta, h majd beszélünk, akkor várjak rá, h írjon, vagy írjak neki én?
Valami elkezdődött köztünk, egy barátommal. Már nem úgy közeledünk egymás felé, mint a barátok. Legutóbbi találkozásunk alkalmával "kavartunk", vagyis nagyon megkívántuk egymást, és az ágyban kötöttünk ki, de még időben leállítottam a dolgokat, (szóval nem történt meg,) mert elég sanszos, hogy csak szeretkezni akart velem, nem kapcsolatot akarna. Ez történt még december legvégén. Aztán január első napján írt facen, h boldog új évet:) de ennyi. Úgyhogy elkezdtem kérdezgetni, milyen volt a szilveszter, egy pár percet beszélgettünk, de aztán írt, h mennie kell de majd beszélünk. Azóta sem keresett,úgyh már egy hete nem beszéltünk,pedig mindketten sokat vagyunk fenn facen. Nekem kéne írnom neki? Vagy ez a "majd beszélünk" azt jelenti, h majd keres ha olyan kedve lesz? Nagyrészt ő szokott keresni,de én is szoktam őt. Most nem tudom,mi legyen,írjak neki v ne... Én kapcsolatot akarok tőle,de félek h ő nem és rossz néven venné,h rá vagyok szállva.:D Szerintetek?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!