Legyek elég ''tökös''?
Arról van szó hogy egy lány nagyon tetszik, én is neki. Lépnem kell, de sosincs egyedül....(tudjátok csapatban mennek:D) szerintem odamegyek a lányhoz, ha a barátnőivel van, akkor is és elhívom valahova:)!
Jó ez így:)? (már 1-2x beszéltem vele, baráttól tudom hogy tetszem én is neki;)
Nyolcas, igen ez előfordulhat:/
Kilences:D hát remélem
Egy pillanat biztos van, amikor egyedül van. Ha meg tényleg nem lenne, akkor sincs semmi baj. Ha elsétálsz mellettük, akkor köszönj mosolyogva nekik és nézz a lány szemébe! Ebbôl (elôbb-utóbb) észre fogják venni, hogy egyedül kéne hagyni a lányt. (;
De ha nem bírsz várni arra, hogy kiadják neked és látod, hogy kölcsönös a szimpátia, akkor menj oda! Köszönj nekik, és mondd (kulcsszó: MAGABIZTOSAN), hogy egy pillanatra el szeretnéd rabolni a barátnôjüket!
Ez nagyon tetszeni fog a lánynak, sôt a barátnôk is irigykedni fognak. Ha a lány mosolyog/bólogat/igent mond, akkor fogd meg a kezét és "húzd" el onnan! Ez be fog jönni! (:
És akkor jöhet az, hogy meg szeretnéd ismerni. Innen már nem tudod elrontani (kivéve ha bunkó a csaj, de akkor már nem is kell vele foglalkozni).
Mosolyogj sokat, nézz a szemébe, ha nincs ellenére, fogod a kezét és tedd mindezt MAGABIZTOSAN!
A lányok imádják azokat a fiúkat, akik tudják, hogy mit akarnak és meg is merik tenni.
(Nem olvastam el a válaszokat)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!