Legyek elég ''tökös''?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy egy lány nagyon tetszik, én is neki. Lépnem kell, de sosincs egyedül....(tudjátok csapatban mennek:D) szerintem odamegyek a lányhoz, ha a barátnőivel van, akkor is és elhívom valahova:)!
Jó ez így:)? (már 1-2x beszéltem vele, baráttól tudom hogy tetszem én is neki;)
2014. jan. 7. 19:30
1/13 anonim válasza:
Ha erről is nekünk kell dönteni akkor erősen kételkedem a terv sikerében.
2/13 Kisbarack10 válasza:
amikor hazafelé megy nincs egyedül?
3/13 A kérdező kommentje:
Csak egy kis bíztatást akarok, hogy igen, ezaz :D
2014. jan. 7. 19:33
4/13 Pain for Pleasure válasza:
Lépj, amíg nem késő! Hajrá! :)
5/13 anonim válasza:
Igen, ez az, hajrá, gyerünk, sikerülni fog!
6/13 anonim válasza:
Holnap úgy is megyek Szombathelyre majd megerősítésként Bíztatlak ha az úgy jó :D
7/13 Pain for Pleasure válasza:
Én meg a hétvégén voltam Szombathelyen, szólhattál volna előbb is. :D
8/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy könnyen adja magát a barátnői előtt.
9/13 anonim válasza:
Ha tetszel a lanynak hidd el, hogy a baratnoi is tudjak, szinte teljesen mind1, hogyan mesz oda. Ket perc telik bele es ugyis ezen fognak csamcsogni :D . Akkor menj oda mikor alkalmad van, legyen akar egyedul akar csapatban :)
17L
10/13 anonim válasza:
De persze sok sikert! Egyszer én is megpróbáltam hát az nem jött be, volt barátja, viszont a barátnői 1 pillanat alatt levágták mi a szitu és elhúzták a belüket, innen gyanús, hogy a "van barátom" csak kifogás volt. A kiscsaj meg tökre be volt sz-a-rva, hogy jaj otthagyták... Mintha ő lett volna ideges, hogy hogy mert hozzá odamenni valaki. Jobb is hogy így alakult. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!