Létezhet, hogy valaha találni fogok hasonló fiút?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú, akit nagyon szerettem, de sajnos vége lett... Azóta is szörnyen hiányzik, és senki sem tudja betölteni azt az űrt. Ismerkedek más srácokkal is, de mindegyik a túl udvarias kategóriában van, nincs meg az a bizonyos hangulat, összhang, kis cukkolások, mindent meg kell magyarázni, hogy hogyan értettem pontosan. Nem érzem az izgalmat, hogy megértenének, hogy egyáltalán érdekelnének bármennyire is. Nem tudom mit csináljak, és hol találhatok rá ismét a boldogságra :(2014. jan. 7. 17:57
11/12 anonim válasza:
Én értelek. Én is hasonlóra vágyom csak fiúként. Vagy túl komoly lányt fogok ki, aki egybő leolt, ha pimaszkodom vele vagy perverzkedvem vagy olyat, akivel nincs meg az összhang, akivel nem tudok úgy ellazulni sem, túl unalmas stb.
12/12 anonim válasza:
ez a kémia, kész. Ez más nem lehetett, ez az volt. Kémia! Kémcsövek, kísérletek, molekulák, lakmuszpapír, bunsen izzó, kettes alá dolgozatok...hjaj, szép is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!