Szingli lányok?
Figyelt kérdés
Már hosszú ideje nincs barátnőm és úgy érzem most már nem érdekel hogy néz meg milyen, csak legyen egy végre az életben, egy olyan aki Békés megyében lakik. Nem érdekel már hogy hogy néz ki,csak valaki legyen már végre. 17/F. Kamu szövegek meg hülyeségek nem érdekelnek. Ha tényleg érdekel a dolog akkor íj üzit. De ne légy 14 vagy 15 évnél fiatalabb.2014. jan. 7. 13:50
1/5 anonim válasza:
Ez nem biztos, hogy jó hozzáállás... De a te dolgod.
2/5 anonim válasza:
én csak annyit mondok egy 17éves fiúnak nem lehet m1 hogy néz ki a baratnője ,nem minden a külső de az is fontos :)
3/5 A kérdező kommentje:
Hát jó igaz,annyira nem mindegy tényleg. azért ne legyen akkora mint egy nagy akármi, de ne is legyen olyan mint a kutyának való csont.
2014. jan. 7. 20:26
4/5 A kérdező kommentje:
Jah hogy miért van ez az egész dolog? mert már nem bírom elviselni hogy nincs senkim,annyira akarok már egy párt magamnak, tök sz*r azt látni hogy mindenkinek van körülöttem csak nekem nincs
2014. jan. 7. 20:27
5/5 anonim válasza:
nem akarok undok lenni lehet azért nincs barátnőd mert nem vagy te sem vonzó, vagy azért hogy túl nagy az elvárásod ,vagy mert te is undok vagy a csajjokal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!